va fuge spatele in curbe?
Moderator: Echipa Tehnica
ce-s alea cauciucuri asimetrice?
he,he nu stiu,adica alt profil fata-spate?
chiar asa voi ce cauciucuri bune (calitate-pret) recomandati?
stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu exact unde
deci va bagati la un road trippin' macar asa de un weekend pana in budapesta sau pana in viena
mergem,mergem???...ha,mergm? sa fim asa o coloana de c4 multe multe?

he,he nu stiu,adica alt profil fata-spate?
chiar asa voi ce cauciucuri bune (calitate-pret) recomandati?
stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu exact unde
deci va bagati la un road trippin' macar asa de un weekend pana in budapesta sau pana in viena
mergem,mergem???...ha,mergm? sa fim asa o coloana de c4 multe multe?

-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@redbeben: cauciucurile asimetrice sint cele destinate a fi folsoite doar pe o parte a masinii, adica sint cauciucuri de dreapta si de stinga. Sper ca m-am facut inteles. Sint folosite special pentru a imbunatati tinuta de drum in curbe.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
mercedesul ala cu motor 2,2 cdi cu care te-ai intrecut tu e posibil sa fi fost model mai vechi 99 ,98 si are doar 100 de cai iar el este "ditai" masina , iar 1.6 16v este cel mai bun motor din gama PSA
p.s fuge rau de tot si bine
210 km/h vit max la un peugeot 307 , 4 persoane in masina
p.s fuge rau de tot si bine
210 km/h vit max la un peugeot 307 , 4 persoane in masina
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
george scrie:1. Peugeotul 307 cu motor 1.6 nu poate ajunge la 210 km/h! Poate atit arata vitezometrul, dar valoarea reala nu putea fi mai mare decit viteza maxima constructiva (vezi tabelul cu raporturile turatii/trepte de viteza).
2. Daca vrei consum mai mic nu merge cu 200 km/h...
2. sau iei un diesel care la aproape 200km/h nu sare de 10%
regedit scrie:george scrie:1. Peugeotul 307 cu motor 1.6 nu poate ajunge la 210 km/h! Poate atit arata vitezometrul, dar valoarea reala nu putea fi mai mare decit viteza maxima constructiva (vezi tabelul cu raporturile turatii/trepte de viteza).

la mine instantaneul cand sunt la 140 este lejeeer peste 12, am 400 de cmc in plus, dar nu am 16V si nici FAP

Cosmin
high energy music expression
-
- pasionat
bezz scrie:regedit scrie:george scrie:1. Peugeotul 307 cu motor 1.6 nu poate ajunge la 210 km/h! Poate atit arata vitezometrul, dar valoarea reala nu putea fi mai mare decit viteza maxima constructiva (vezi tabelul cu raporturile turatii/trepte de viteza).
ha! asta nu cred
hai 180 km/h cu consum de 10% ce i-ai facut? il amesteci cu metanol
trebuie sa-ti consume cel putin 13-15%, nu confunda cu consumul mediu.
la mine instantaneul cand sunt la 140 este lejeeer peste 12, am 400 de cmc in plus, dar nu am 16V si nici FAPtotusi nu cred ca mergi cu consumul care l-ai zis.
176km/h - 10.4% consum instantaneu stabilizat - pana il urca acolo arata si 16% dar dupa aia cam acolo scade. atentie folosirea de cruise control este esentiala. mentinerea exacta a turatiei (imposibil de altfel din pedala) este cruciala pentru un consum bun la turatii/viteze mari. nu stiu daca pe xara ai asa ceva. incerc sa-ti fac o poza (dar tre sa mai fiu cu cineva - nu prea imi arde de poza la 170 pe drumurile noastre).
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
inteleg acum, eu nu am pilotul care sa-mi tina turatia constanta.stai linistit nu e nevoie de poza

@paco : pe cei 200 de km de autostrada ai romaniei viteza e ok, nu crezi?asta pana vor da drumul la camere pe Autostrada Soarelui

acum ca ai masina noua si mai buna, o sa respecti la fel viteza legala?
merci george, pe opel am cruise control si stiu ca tine viteza constanta

Ultima oară modificat Joi 01-Iun-2006 21:12 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”