macar eu am evitat subiectul elegant
Bineinteles ca m-am interesat si in alte locuri cat ar trebui sa coste operatiunea respectiva (si era mai putin evident) dar nu sunt dispus sa va ofer voua informatii de genu asta gratis; In schimb eu am platit (nu direct tie, dar consider ca in discutia de fata tu esti purtatorul de cuvant al service-ului Ciocarlan) si pot cere informatii ; cum ar fi "
de ce nu am primit factura sau bon?" sau "beneficiez de garantie la lucrare?" sau "de ce au ramas urme de ciocan?"
Si ca sa fiu baiat bun uite aici o lista de preturi...asa ca idee..
http://augsburg.ro/index.php?p=Servicii ... transmisie ; Se observa ca acolo cel mai mare pret nu depaseste 1,8mil cu exceptia ultimului care presupune demontarea puntii(nu e cazul nostru)
si sa nu compari Augsburg cu serviceul vostru ca nu e cazu.
Pretul pana la urma si-l face fiecare cum vrea (apropo aveti o lista de preturi sau lucrati dupa ureche?); DAR eu am dreptul (si aici pe forum consider ca am si obligatia fata de ceilalti forumisti) sa imi exprim parerea ca a fost prea scump sau ca s-a lucrat prost sau orice alte pareri am eu; Apoi fiecare citeste, analizeaza si ia decizii dupa cum il taie capul; Asta e unul din scopurile forumurilor si sunt recunoscator celui care le-a inventat

Asa ca chestia cu antireclama e putin trasa de par; De antireclama puteam fi acuzat daca aveam sau lucram intr-un service; dar nu e cazul; Antireclama poate sa faca Pepsi impotriva Coca-Cola; Sesizezi diferenta? Eu doar incerc sa ajut pe cei ca mine care au nevoie de un service pt reparatii; In nici un caz nu o sa ajut un service cu reclama; Chiar daca sunt multumit de un anumit service, faptul ca il recomand trebuie interpretat ca un ajutor dat celui care citeste pe forum si nu ca reclama pt service-ul respectiv.
In schimb tu postezi scurte mesaje de reclama in diverse topicuri (fiind direct implicat cu cel caruia ii faci reclama), avand ca scop obtinerea profitului; si reclama se plateste, sau macar se izoleaza in topicurile special destinate pt asa ceva
exemple:
La genul asta de reclama ma refeream, nu la discutia de aici.
iar chestia cu " ai plecat cu problema rezolvata" nu implica ca trebuie sa platesc mai mult; sau ca trebuie sa dau bacsis.Dar asta e tipic balcanic "ai mancat bine si acum mai vrei si desert". Daca plecam cu problema nerezolvata nu mai discutam aici ci direct la fata locului; Pot fi foarte nesuferit daca sunt si f**** si cu banii luati; dar nu e cazul.
@nicum : Cristi Stan e urmatorul pe lista mea:) ; am auzit numai lucruri bune si cred ca se descurca la operatii care nu tin de electrica, injectie, etc, chiar si la xsara care nu e chiar asa de complicata ; distanta pana la Ploiesti nu e un impediment; conteaza mai mult satisfactia de la final.
rog un moderator/admin sa faca split intr-un alt topic la mesajele offtopic pt ca se pare ca discutia trebuie sa continue; si eu nu cedez atata timp cat consider ca am dreptate si discutia ramane decenta; as face eu acest split dar nu cred ca am drepturi pt asa ceva ; Multumesc