Azi dimineata am prins o frantura de stire despre camerele amplasate in centrul Bucurestiului. Nu stiu daca sunt inca functionale, dar am vazut trei astazi pe Magheru (La Scala, orientata catre Universitate, vizavi de Everest - orientata catre Romana, si chiar la Romana, la BCR cafe, orientata spre ASE/Howard Johnson).
O sa ploua probabil cu amenzi, mai ales in conditiile in care pe Magheru se pierd de la 20 minute in sus seara. Deci, atentie.
Camere supraveghere Bucuresti
Moderator: Echipa Tehnica
na ca ne-am mutat la londra! o sa avem si regina cu ocazia asta?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu stiu ca exista de citiva ani niste camere experimentale montate in diferite intersectii. Imi mai amintesc doar de una care e pe o cladire inalta chiar linga ATS si care "vede" intersectia cu pricina. Din cauza pozitiei inalte insa, camera nu "vede" numerele masinilor.
Oricum la ce ambuteiaje sint in Bucuresti, mi se pare o idiotenie totala sa instalezi camere de supraveghere a blocajelor de trafic, eventual a baietilor care fac liniute noaptea. Inca un contract ca sa ia cine trebuie niste bani.
Oricum la ce ambuteiaje sint in Bucuresti, mi se pare o idiotenie totala sa instalezi camere de supraveghere a blocajelor de trafic, eventual a baietilor care fac liniute noaptea. Inca un contract ca sa ia cine trebuie niste bani.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Eu cred ca sunt foarte bune. In felul asta or sa se mai rareasca "bajetii destepti" care fac tot felul de scheme prin intersectii (pt ca se cred jmecheri sau ca au o masina de 50000 de euro si au prioritate direct de la sursa) care mai tare incurca traficul, asta doar ca sa mai castige ei 5 secunde.
Fun Citroen
tartorul scrie:Eu cred ca sunt foarte bune. In felul asta or sa se mai rareasca "bajetii destepti" care fac tot felul de scheme prin intersectii (pt ca se cred jmecheri sau ca au o masina de 50000 de euro si au prioritate direct de la sursa) care mai tare incurca traficul, asta doar ca sa mai castige ei 5 secunde.
Nu iti face probleme ..genul ala de baieti care isi permit masini de 50000 de euro isi permit sa cumpere si politisti cu tot cu procese verbale si sectii intregi!
Sa puna camere..o sa ajunga sa dea cu pietrele in ele!