Mesajde gabi caragea » Mie 21-Iun-2006 00:35
salutare si scuze de intirziere
dupa cum va spuneam am fost la Cristi sa rezolv problema cu zgomotele,cu ajutorul celor din club am reusit sa iau piesele de la ats pentru ca in ploiesti nu se gaseau ,dece spun cu aj clubului ,pentru ca am obtinut si o reducere de 1.7mil adica 30%din vreo 6mil
ideea este ca cristi a schimbat bucsile depe spate ,intradevar masina este mult mai legata si nu se mai aude asa tare dar inca am senzatia de duritate a suspensiei ,asteptam sa fac un drum pe la tara dar nu am reusit poate acolo se va simti mai bine schimbarea,oricum nici cu bucurestiul nu imi este rusine,dar cred ca ramin la parerea mea pina nu voi conduce o xantia noua sa ma lamuresc eucu este o suspensie nou si bine pusa la punct , cred ca are o suspensie mai rigida,tot la subiectul zgomote cristi a reusit sa-mi traga usa dr fata un pic mai in jos din balamale si aici tin sai multumesc lui khan pentru ideea avuta ,acum este si usa la linie si nici nu mai scirtiie asa enervant,una peste alta se simte o schimbare in comportamentul masini spre bine dar la gropi in comparatie cu alte autoturisme "nu dau nume ca nu este frumos"se simte mai bine in xantia groapa,sau taieturile in asfalt acelea mai taioase.
referitor la comportamentul masini cateodata aveam senzatia ca masina derpeaza de spate ,ceea ce acum nu mai simt aceste lucruri .
este deja 1.30 asa ca noapte buna sau buna dimineata tuturor