Viteza maxima la c4
Moderator: Echipa Tehnica
Viteza maxima la c4
Am tot cauta pe forum o discutie de genul asta dar nimic interesant!!
Care este viteaza maxima la care ati ajuns cui c4?
Care este viteaza maxima la care ati ajuns cui c4?
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Conform regulamentului, nu vrei sa iti treci modelul masinii in semnatura? Dupa locul unde ai postat, putem doar presupune ca e vorba de un C4, dar nu stim modelul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- just curious
-
- Pro Motor Rm.Valcea
227 km/h la km 60 pe autostrada buc-pitesti!
la 4500 de km!
Si viteza asta e facuta de tovarasii nostri de la presa cu VTS-ul meu!
Mi-aduc aminte ca la un moment se discuta pe forum ca VTS-ul nu are 177CP. Acum imi dau seama ca la 1400 de kg e imposibil sa nu prinda viteza asta fara minim 170CP! Xsara VTS (si am avut doua!) nu trecea de 220km/h.
Cand am plimbat prima oara un C4 VTR 1,6 HDi nou (AL ATS-ului
)de la buc spre vl , la intrare pe autostrada nu trecea de 175. La intoarcere deja facea 189 km/h.

la 4500 de km!
Si viteza asta e facuta de tovarasii nostri de la presa cu VTS-ul meu!
Mi-aduc aminte ca la un moment se discuta pe forum ca VTS-ul nu are 177CP. Acum imi dau seama ca la 1400 de kg e imposibil sa nu prinda viteza asta fara minim 170CP! Xsara VTS (si am avut doua!) nu trecea de 220km/h.
Cand am plimbat prima oara un C4 VTR 1,6 HDi nou (AL ATS-ului

deocamdata sunt camere doar de supraveghere , ma fel ca cele dupa DN 1 unde la fel sunt camere de supraveghere NU sunt peste tot radare ,daca stii exact locul unde sunt radare poti merge ca un nebun , garantez ptr asta , am alergat pana la munte ca ne grabeam (locul unde mergeam regulamentar era acolo unde stiam ca e radar ) acolo unde era doar camera treceam cu cel putin 110 -120 km/h -asta se intampla acuma 6-7 luni si nu ne`a venit nimica acasa (si nu aveam numere "speciale" sau preferentiale gen : guv, sgg sau altele)
pai la cosereni sunt alea patrate, de-ti fac poza la minut
in schimb pe autostrada soarelui intr-adevar am vazut numai speedome-uri (alea rotunde) care in mod normal sunt niste camere omnidirectionale fara radar...dar mai stii ce le trasneste la astia prin minte
daca in olanda au pus radare in tomberoanele de gunoi...

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”