http://www.carequipment.be/gallery.asp? ... n&model=C4
Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
Salutare.
Am si eu o intrebare. La C4 meu (am 4500km, motor benzina 1,6i), uleiul a scazut cu 500ml. Ceea ce mi se pare cam mult. Eu consider ca am mers cu ea normal, uneori chiar prea lent. M-am uitat in carte si nu mi-am putut da seama ce ulei sa pun pentru completare quartz 7000 (10w40) sau quartz 9000 (5w40), deoarece sunt indicate amindoua. Trebuie sa ma ingrijorez? Multumesc mult pt. sfat
Am si eu o intrebare. La C4 meu (am 4500km, motor benzina 1,6i), uleiul a scazut cu 500ml. Ceea ce mi se pare cam mult. Eu consider ca am mers cu ea normal, uneori chiar prea lent. M-am uitat in carte si nu mi-am putut da seama ce ulei sa pun pentru completare quartz 7000 (10w40) sau quartz 9000 (5w40), deoarece sunt indicate amindoua. Trebuie sa ma ingrijorez? Multumesc mult pt. sfat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ingrijoreaza-te doar daca o sa mai consume ulei si peste 10.000. Totusi nu ne-ai spus nimic despre stilul tau de condus. Eu zic sa pui Quartz 9000.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
TIP: e bine sa veniti voi cu uleiul vostru, decit sa il cumparati din service. Da-ti un telefon si intrebati inainte. ATS agreeaza Total si Castrol.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Am rezolvat-o cu consumul de ulei. Am sunat la ATS si mi-au spus ca se considera cu adevarat incheiat rodajul (motorul este "matur ca sa spun asa") dupa 11 000 km la motoarele 1,6 benzina, si ca este admis pina atunci chiar si un consum de 100ml/ 1000km. M-au sfatuit sa completez eu NUMAI cu ulei Total Quartz 9000 5w40. Problema este ca nu-l gasesc. Poate stiti voi undeva in oras. Multumesc
am si eu, si e ceva mai ieftin decit pe eminescu. 0723592793
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
am si eu o problema... de ieri a inceput sa se auda o .. "pacaneala" de undeva de sub masina...in partea dreapta sus. Apare cand merg cu >15km /h si zgomotul seamana foarte mult cu sunetul produs cand mergi cu o roata pe janta.
Se simte usor si in podea la picioare. Aveti idea ce ar fi pana cand o sa ajung la service ?
Se simte usor si in podea la picioare. Aveti idea ce ar fi pana cand o sa ajung la service ?
Salut, sunt nou pe forum si am citit cateva probleme. Am in jur de 13.000 km cu C4 si probleme cu amortizoarele spate, la un hop sau o groapa ceva, se aude un zgomot care imi da mie o durere in spate, o problema cu ambreiajul ( cand il ridic se aude un zgomot, un fel de scartait , bine probabil ca eu l-am distrus fiind incepator
). Ceea ce mi s-a intamplat cel mai ciudat ,in timpul noptii cu farurile si ceata aprinse, acestea au inceput sa se stinga si sa se aprinda timp de 10 secunde pana cand le-am stins eu. O singura data am patit asta sper sa fie si ultima
..am sa intreb si eu la revizie.
stevey scrie:Daca tot veni vorba de ulei..maine ma duc la reviza de 2500km si asi vrea sa stiu daca e bine sa schimb uleiul...eu asa am inteles.Trebuie neaparat sa-l cumpar eu?
La 2500km nu se schimbĂŁ uleiul! A trecut vremea rodajului gen "Dacie", cu consumabile schimbate pe banii proprietarului ĂŽn primii 1000km