Anvelope SH
Moderator: Echipa Tehnica
tartorul scrie:Ca sa dai cauciucurile cu spray siliconic ar trebui sa dai rotile jos, ca daca dai numai pe partea exterioara (ma refer la partea care sta spre exteriorul masinii si nu la interiorul cauciucului) dai de pomana.
Am precizat ca atunci cand le pun "la pastrare", peste iarna, le dau jos, le spal si apoi le dau cu spray. In restul timpului, intradevar, le dau numai la exterior, dar e bine si asa decat deloc.
M-am referit strict la momentul in care le dai in sezon nu cand le pui la camara. Ma gandesc ca daca le dai doar pe o parte si daca spray-ul siliconic are efecte pozitive, partea exterioara care a fost data cu spray-ul preia altfel tensiunile iar partea interioara, care nu a fost data "sufera" diferit, pt ca, cauciucul este netrat si implicit mai rigid. In felul asta deformarile sunt diferite si se scurteaza durata de viata a cauciucului in loc sa o prelungeasca.
Pe spray, la instructiuni de folosire ce scrie?
Pe spray, la instructiuni de folosire ce scrie?
Fun Citroen
IOI! Aveti un dar de a complica lucrurile...!
Tu chiar crezi ca siliconul ala patrunde chiar asa adanc in structura cauciucului? Pe de alta parte, partea din interior a cauciucului nu e supusa intemperiilor la fel ca partea exterioara, deci, pe undeva, exista o compensatie, daca vrei neaparat sa analizezi "la sange" problema...

Tu chiar crezi ca siliconul ala patrunde chiar asa adanc in structura cauciucului? Pe de alta parte, partea din interior a cauciucului nu e supusa intemperiilor la fel ca partea exterioara, deci, pe undeva, exista o compensatie, daca vrei neaparat sa analizezi "la sange" problema...
Eu am optat pt cauciucuri noi, chiar daca nu sunt de top. Mi-am cumparat 4 bucati Matador MP15, la un pret rezonabil. Modelul asta a iesit bine in teste si din punctul meu de vedere se comporta bine (nu merg cu 200 km/ora, nu am camion sa car ciment, cauciucurile au indicele de sarcina si viteza indicate de Citroen). Nu stiu exact cat costa un second dar sunt convins ca se merita mai mult sa iti iei un cauciuc nou (chiar mai ieftin, nu neaparat de top) decat un second despre care nu stii nimic.
Mai exista si varainta nefericita sa iei un second care arata super bine dar este vechi. Un cauciuc, chiar daca mai are "carne" pe el, daca are deja 3-4 ani e recomandat sa il schimbi din simplul motiv ca, cauciucul imbatraneste.
Mai exista si varainta nefericita sa iei un second care arata super bine dar este vechi. Un cauciuc, chiar daca mai are "carne" pe el, daca are deja 3-4 ani e recomandat sa il schimbi din simplul motiv ca, cauciucul imbatraneste.
Fun Citroen
anvelope sh
Unde ai gasit anvelope Matador?
-
- simpatizant
pentru Nicum
Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, am dat examen si am intrat in Primarie. Examenul a fost pe 12. Daca veneam, vedeai cauciucurile pe care le-am luat cu 600.000 bucata sunt Gudyear, normal ca le-am pus pe spate. Cand le-am cumparat era si prietena mea si ce rost ar fi avut sa mint, ma bucur ca exista acest site si informatiile trebuie sa fie bune. Cat despre targ Vitan la fel. Am cautat mult si am dat de astea 2 locatii (langa ADP Vitan si Tg.Vitan) iar in Vitan cauciucuri pentru BX 170/65/14 cerea pe ele 1.050.000 cred ca erau Tiger cu montat inclus. Ma bucur ca subiectul a prins si asta este rolul situ-lui sa ne ajutam reciproc. Este adevarat ca unele sunt varza dar unele merita toti banii. O sa mai trec pe acolo(stau in N.Grigorescu) si o sa iau adresa si numele firmei de unde am gasit cauciucuri la 600.000 bucata. SCUZE GRAMATICA MESAJ TRECUT. O SA SCRIU DE ACUM INAINTE FARA PRESCURTARI. SPER SA NE CUNOASTEM CU PRIMA INTALNIRE. SUNT PASIONAT DE BX DAR $ NU-MI PERMIT UNA MAI BUNA ASA CA VOI VENI CU UN BX 14 din 1984 alb. Pe curand
-
- simpatizant
scuze
scuze am gresit, sunt Goodyear
->Pe vremea cand ai mei parinti aveau olcit 11RM (eu eram mic dar tin minte) , tot la fel a cumparat 2 anvelope sh ,aratau bine ,dar am avut ghinion si la 80km/h a facut explozie noroc ca viteza n` a fost mai mare ,nu am patit absolut nimica in afara de sperietura de rigoare .
->aveti MARE grija cand cumparati astfel de cauciucuri
->aveti MARE grija cand cumparati astfel de cauciucuri
-
- simpatizant
re
Corect, acum fiind fara camera nu mai sunt probleme dar mare dreptate ai avut cand ai spus ATENTIE. Lucrul nou e nou si cred ca e bine ca pe fata sa avem noi, sau de incredere iar SH pe spate si in ideea ca cine cumpara SH nu fuge cu 200Km/h asa ca.