Sunt pe cale sa achizitionez un Citroen C4, bineinteles in cadrul ofertei Urban Jungle, care mi se pare una dintre cele mai bune oferte de pe piata.
Pana acum am avut numai masini nemtesti si desi am condus foarte multe frantuzesti nu am avut una a mea ca sa pot sa imi dau seama care sunt punctele slabe.
Problema mea este: ce se intampla cu C4 de sunt atatea probleme de natura tehnica, chiar la masini luate noi. Am vazut aici ca sunt probleme la amortizoarele spate (cativa de aici de pe forum le-au schimbat in primii 5.000 de km), la ambreiaj (mai multi se plang de sunete "ciudate" si de intrat greu in unele trepte), la instalatia de sonorizare (radio nu prinde bine, CD-ul sare usor la gropi) etc.
Sincer sa fiu, eu fac comparatie cu Opel Astra H pentru ca am de ales intre Opel Astra H GTC si Citroen C4 coupe (la nici unul din aceste modele nu imi plac versiunile in 4 usi). Problema e ca Opel Astra H de 1.6 cu optiunile lui C4 vine cam 16.000 DDP, pe cand C4 este 14.000 DDP. Avand in vedere ca masina o cumpar din salariul meu si nu am avans mai mult de 4.000 ma cam incanta diferenta de 2.000 euro. Ei bine, la Opel, pe nici unul din forumuri (e unul de Opel si unul dedicat Opel Astra) nu am vazut astfel de probleme. Deloc!!
Ei bine, as vrea cateva precizari in legatura cu fiabilitatea Citroenului C4. Multumesc mult!