C5

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 25-Apr-2006 19:33

e bine sa o faci la cineva care chiar stie cu ce se maninca, asta e cel mai important, nu e neaparat necesar sa mergi la reprezentanta. incearca si la Ciocarlan, pe cutitul de argint. are si piese acolo
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Lun 15-Mai-2006 12:44

khan scrie:e bine sa o faci la cineva care chiar stie cu ce se maninca, asta e cel mai important, nu e neaparat necesar sa mergi la reprezentanta. incearca si la Ciocarlan, pe cutitul de argint. are si piese acolo

Nu cred ca ai fost atent, dar eu sunt din Oradea, mai greu cu mersul la Bucuresti pt revizie, in rest ce pot sa zic m-am uitat in cartea tehnica si am vazut ca uleiul hidraulic a fost schimbat la 142.000, filtrul de de polen la fel, ala de motorina la 100.000, iar de revizie m-am interesat pe aici prin Oradea si o sa se poata face, acuma la bani nu stiu exact.
in rest ce sa zic sa aud numai de bine mai am 2000 de km de facut pana la revizie si in total am facut 6000 de km cu ea de cand o am timp in care am inlocuit doar aerul din rezervor

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Mie 17-Mai-2006 16:26

Si eu sunt pe cale sa-mi iau un c5, am tot cautat in Romania dar nu am gasit ceva sa-mi convina. De aceea vreau sa ma duc in Franta sa-mi iau unul (cunosc limba franceza bine si am unde sa stau la Paris), si as vrea sa-mi spui cum e cu recuperarea tva-ului din Franta. Am inteles ca este 19%, l-ai recuperat pe tot, si daca da care a fost pocedura?
Spune-mi te rog si daca stii ca sunt diferente la acte fata de Germania.
Stii vreun site frantuzesc pe internet unde gasesc c5-uri?
Multumesc.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 17-Mai-2006 16:30

Ce dracu ma balbai!
CARADISIAC.COM

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 17-Mai-2006 22:38

3,5 mil cu kit original? ma indoiesc......poate piese made Spania,Italia sau Turcia.verifica

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Joi 18-Mai-2006 12:16

kristi scrie:Si eu sunt pe cale sa-mi iau un c5, am tot cautat in Romania dar nu am gasit ceva sa-mi convina. De aceea vreau sa ma duc in Franta sa-mi iau unul (cunosc limba franceza bine si am unde sa stau la Paris), si as vrea sa-mi spui cum e cu recuperarea tva-ului din Franta. Am inteles ca este 19%, l-ai recuperat pe tot, si daca da care a fost pocedura?
Spune-mi te rog si daca stii ca sunt diferente la acte fata de Germania.
Stii vreun site frantuzesc pe internet unde gasesc c5-uri?
Multumesc.

Eu in Franta am mers cu unu care asta face, aduce masini, transporta lume.
Masina a fost luata fix din Paris de la firma Star auto, un fel de garaj, am mai fost si la alte garaje da de aici mi-a convenit masina.
Firma asta mi-a dat masina fara TVA, acesta urmad sa il recupereze ei, am lasat o taxa de 200E garantie ca platesc TVA-ul la vama romanesca.(care i-am primit inapoi)
La alte garaje cu actele de vanzare cumparare se merge la primaria Orasului respectiv unde se depun actele si se fac ceva acte de export de unde iti da si numere provizorii pt masina ca sa o poti aduce in Romania, la mine nefiind cazul deoarece Star Auto mi-a dat masina in momentul cumpararii si dupa 3 zile am mers la ei si mi-au dat numere de export valabile o luna cu asigurare cu tot

Eu nu am mers acolo dupa masina asta, am mers acolo deoarece masinile sunt ieftine, nu e asa de dezvoltata piata ca in germania si inca nu se fac asa de multe smecherii cu kilometrajul, masinile lovite, etc.

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Joi 18-Mai-2006 21:12

Multumesc de raspuns.
Cat a costat masina? Ai vazut multe c5-uri pe unde ai fost? Cam cate masini avea un garaj la vanzare?

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Dum 21-Mai-2006 18:45

kristi scrie:Multumesc de raspuns.
Cat a costat masina? Ai vazut multe c5-uri pe unde ai fost? Cam cate masini avea un garaj la vanzare?

am mai zis si in postul 3 - adica aprox 9000E cu totate taxele, vama, drum etc, un garaj are cam 40-60 masini, eu am vazut vreo 5 garaje, c5- -uri am vazut vreo 8.

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Dum 21-Mai-2006 23:30

Nu stiu cum dar nu am vazut postul unde spusesei pretul, scuze de neatentie.
Sper ca in 2 saptamni sa plec si eu sa-mi iau masina. Poti sa-mi dai ceva sfaturi legate de plecare?

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Mie 21-Iun-2006 08:56

kristi scrie:Nu stiu cum dar nu am vazut postul unde spusesei pretul, scuze de neatentie.
Sper ca in 2 saptamni sa plec si eu sa-mi iau masina. Poti sa-mi dai ceva sfaturi legate de plecare?

Ai adus ceva?
Sunt curios :D

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Vin 30-Iun-2006 05:31

Inca nu, acum sunt in Franta si astazi merg sa cumpar masina. Problema este ca cei de la garajul de unde o cumpar nu prea stiu ce acte trebuie pentru export (daca reusesc s-o iau revin cu amanunte).
Poti sa-mi spui cum ai procedat pentru recuperarea celor 200 euro dati garantie?

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Mie 05-Iul-2006 17:42

Mare schimbare mare :D
Am schimbat distributia, fara pompa de apa adica doar 2 role intinzatoare si cureaua. piesele au costat 3.1 milioane. Manopera 1.4 milioane. Eu zica ca am iesit destul de bine
Mi-au recomandat baietii sa schimb si intinzatoarele de la cureaua de la alternator alea ies cam pe la vreo 3.5 milioane, 2 sunt si alea.
Piesele cumparate au fost de a firma Bosch si astea care urmeaza sa le cumpar tot de la Bosch sunt. Manopera la astea din urma o sa fie gratuita, adica intra in alea 1.4 milioane dinainte.
Asa ca sper sa ma mai astepte vreo 100.000 de mii de km fara schimbari majore :D
Numa bine la toata lumea

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 05-Iul-2006 20:21

Si pompa de apa de ce n-ai schimbat-o?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Joi 06-Iul-2006 06:19

Mecanicul a zis ca pompa a fost schimbata recent, desi nu era trecuta in cartea tehnica, si ca nu are rost sa o mai schimb odata, nu ma intreba de unde a aflat ca oricum mi prieten si la el ma duc daca am vreo problema.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 06-Iul-2006 08:38

Ok, totusi urmareste-o si daca incepe sa plinga schimb-o de urgenta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Masina mea”