Problema Minora - Audio Stuff
Moderator: Echipa Tehnica
Problema Minora - Audio Stuff
Am C4 , berlina , 1.6 , benzinar , etc etc. Am vrut sa instalez 1 subwoofer blaupunkt impreauna cu o statie dar nu am reusit. Problema esta la un soi de mufa nici acum nu am inteles care si cum, care pleaca din Cd-player si sa duca in statia de amplificare. Am cautat la mai toti importatorii de BlauPunkt inclusiv la dealer Citroen si nimeni nu stie ce sa-mi faca.... Este cineva cu vreo idee ? 

- White Wizard
- pasionat
Re: Problema Minora - Audio Stuff
tom scrie:Am C4 , berlina , 1.6 , benzinar , etc etc. Am vrut sa instalez 1 subwoofer blaupunkt impreauna cu o statie dar nu am reusit. Problema esta la un soi de mufa nici acum nu am inteles care si cum, care pleaca din Cd-player si sa duca in statia de amplificare. Am cautat la mai toti importatorii de BlauPunkt inclusiv la dealer Citroen si nimeni nu stie ce sa-mi faca.... Este cineva cu vreo idee ?
Acea "mufa" de care zici tu este, defapt o iesire RCA care nu exista pe cd-player-ul din fabrica. Daca chiar vrei sa-ti montezi sub ... schimba cd-player-ul cu unu care are iesire de RCA. ...sau mai se poate sa faci o "tiganeala" , sa tragi din boxa "sunetul" pt. amplificator , dar este o fffoarte mare prostie...
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
daca ai mifele ca in imaginea de mai jos se poate pune (nu cea din stinga verticala, trebuie sa o ai pe cea de sus de tot, din cele orizontale suprapuse) este vorba de pinii de la mufa C, submufa C1: 6=masa, 4 si 5 sunt iesirile stinga si dreapta. daca nu faci rost de mufa, poti sa cumperi niste papuci mici sa ii infigi pe pini. o alta metoda, daca nu ai respectivele iesiri, este prin montarea unui convertor High-level to Low-level, care se gaseste in comert si costa undeva intre 50-70 Ron, si in cazul asta trebuie sa tragi fire de la iesirile de pe spate de la difuzoare. bafta la montaj!

tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?
Cu dispozitiv de conversie HI-LO , pus in spatele casetofunului , este destul loc pentru el.
Dai jos casul , pui dispozitivul in care intra semnalul de la boxe , este convertit in liniar, iar mai departe ies RCA-urile pentru statie... etc
... asta cu casetofonul original, caci nu am ales C4 ca sa renunt la comenzile de pe volan si la displayul din consola.
puiuradu scrie:tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?
Cu dispozitiv de conversie HI-LO , pus in spatele casetofunului , este destul loc pentru el.
Dai jos casul , pui dispozitivul in care intra semnalul de la boxe , este convertit in liniar, iar mai departe ies RCA-urile pentru statie... etc
... asta cu casetofonul original, caci nu am ales C4 ca sa renunt la comenzile de pe volan si la displayul din consola.
Si unde gasesc dispozitiv de ala ?
tom scrie:puiuradu scrie:tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?
Si unde gasesc dispozitiv de ala ?
La firmele de componente electronice si audiu .
Cam toate au ...
nu stiu daca va ajuta, dar la Augsburg linga Carrefour militari am vazut cam 537 de feluri de mufe si daptoare pentru toate combinatiile de masina/radiocd posibile
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?
Eu am woofer! Mie mi l-a montat un tip, pe cd-ul stock... Daca vrei te trimit la ei, pe mine m-a costat toata treaba 700 de lei - woofer statie si montat + fire! Se aude beton...
In fine, din ce am vazut eu acolo, mie tipul mi-a montat un device

Ce este intersant este ca mi-a cuplat wooferul la boxele spate, si cand vreau sa ascult fara volum la woofer, dau semnal doar pe fata! Si cu bass-ul la -9 tot se aude tare!
daca vrei informatii, iti dau si site-ul lor, telefon, etc...
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
-
- pasionat
tom scrie:Daca esti dragutsi site si telefon
Sa nu se considere reclama... Oricum, discutia o cere: www.car-sound.ro
Telefon este pe site... E grupat pe categorii, preturi, tot ce iti trece prin minte legat de audio!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]