Peugeot 307
Moderator: Echipa Tehnica
- florin_budea
- pasionat
Peugeot 307
As dori sa-mi schimb masina , nu un nou ca nu imi permit ceva de max 5 ani , dintre care sa aleg OPEL VECTRA 2,2 DTI din 2003, am gasit cu 3600 eur, Peugeot 307 sau Golf IV .Am inteles dintr-un forum ca motoarele Golf IV cele care depasesc 101 CP sunt proaste + alte probleme, Peugeot 307 nu stiti cu ce probleme se confrunta? Firma OPEL nu sunt prea multumit de ea , dar de modelul pe care l-am prezentat ce ziceti? Masina mi-o aduc din Germania. Am optat pentru C4 dar nu au aparut e mult si au pret.
mergi direct la sursa, adica club peugeot si club opel;
307-le nu-mi place cum e inchegata, antifonata, am auzit de ceva probleme la turbina iarna (intra tarziu sau deloc dar este un caz particular), in rest nimic;
vectra c este masina familiei
si au fost destule probleme pe parte electronica (doua resetari de computer aiurea, probleme senzori abs, inlocuit exact dupa ce a iesit masina in garantie, in cel mai dulce stil romanesc, si asta iarna o luase si esp-ul razna, dar si-a revenit).
multa bafta!
307-le nu-mi place cum e inchegata, antifonata, am auzit de ceva probleme la turbina iarna (intra tarziu sau deloc dar este un caz particular), in rest nimic;
vectra c este masina familiei

multa bafta!
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca Opelul ala se vinde doar cu 3600 e cam putin si ar trebui sa te puna pe ginduri, iar pentru ca motorul e 2.2l o sa platesti niste taxe de o sa te usture rau... Nu cred ca merita.
Cel mai bun sfat e sa nu te grabesti si sa nu alegi dupa chilipiruri.
Cel mai bun sfat e sa nu te grabesti si sa nu alegi dupa chilipiruri.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!