Problemute la C4...

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

murphy
pasionat

Mesajde murphy » Joi 29-Iun-2006 13:32

Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.

tu ai faruri reglabile? :shock:
zambeste, maine va fi mai rau. :D

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 29-Iun-2006 13:37

Da, am facut comanda speciala pentru asa ceva.
Am posibilitatea sa le redirectionez in sus,......am o mare pasiune pentru avioane si asa pot sa urmaresc mai usor fenomenul.

Offtopic: @White Wizard...nu mai merge msg, si d-aia am iesit...oricum cam mare consumul :roll:

caponel21
just curious

Mesajde caponel21 » Joi 29-Iun-2006 13:44

a... daca e sa vb si de zgarieturi...
ciupita vopseaua la ambele usi (ciudat de rpd) de la garduletze,.. etc (fiind mari .. mai scapa)
zgariat spoiler fata ... de la o bordura mult prea mare
Zgariat spoiler spate ... din cauze necunoscute
o indoitura usoara pe usa din stanga langa oglinda ... din cauze necunoscute si inexplicabile :) poate intentionat de bine-voitori.

Cu viteza aia maxima.. nu ma lamureste nimeni??

White wizard: ce stil de condus ai... la cate ture schimbi viteza???
Ultima oară modificat Joi 29-Iun-2006 14:31 de către caponel21, modificat 1 dată în total.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Joi 29-Iun-2006 14:23

murphy scrie:
Matrixu scrie:Daca n-ai comandat nu ai...Trebuie sa ai buton de ESP acolo in stanga jos unde este butonul de reglaj al farurilor.

@matrixu - nu fi mah rautacios ca si eu tot pe forum am aflat ca oglinzile se pliaza! :)

Da, murphy ! Faruri reglabile are orice c4, pentru reglarea inaltimii la care bat! deoarece e un reglaj la care nu umbli asa de des, reglajul este plasat mai ascuns pe o platforma in stnaga jos fata de volan. pe acea platforma mai sunt si butoanele de decuplare esp, si in cazul meu de decuplare a alarmei (eu am alarma din fabrica)

kata
pasionat

Mesajde kata » Joi 29-Iun-2006 14:27

caponel21 scrie:Cu viteza aia maxima.. nu ma lamureste nimeni??

White wisard: ce stil de condus ai... la cate ture schimbi viteza???

zici ca ai atins 175 km/h...in ce conditii?

white wisard (cum l ai botezat) :D are un stil de condus frumos...da lent. :wink:

caponel21
just curious

Mesajde caponel21 » Joi 29-Iun-2006 14:35

173 km/h pe bucuresti pitesti ,4 persoane, drum relativ bun, Benzina 95' de la OMV parca.

Voiam sa aud experientele voastre, in special ale celor care au tot motor de 1,4.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 29-Iun-2006 14:47

regedit scrie:
murphy scrie:

@matrixu - nu fi mah rautacios ca si eu tot pe forum am aflat ca oglinzile se pliaza! :)

Da, murphy ! Faruri reglabile are orice c4, pentru reglarea inaltimii la care bat! deoarece e un reglaj la care nu umbli asa de des, reglajul este plasat mai ascuns pe o platforma in stnaga jos fata de volan. pe acea platforma mai sunt si butoanele de decuplare esp, si in cazul meu de decuplare a alarmei (eu am alarma din fabrica)

Eu unu nu pot sa concep intrebari de genul: ESP am pe masina sau nu? Am faruri reglabile sau nu? Pai cand iei masina stii ce comanzi, dupa ce iti vine masina are o carte pe care trebuie sa o citesti daca nu te descurci cu butoanele. Mie personal mi se par intrebari aberante la care am raspuns cel putin la fel de aberant.(mai putin la aia cu ESP)
Una e plierea oglinzilor si alta e, existenta unui buton in masina....

@caponel...ating cu ea destul de usor 180km pe bord(177 reali cica) cu benzina de 99 , .Cel mai mult a vazut 184 parca pe bord...mai mult n-a vrut.

caponel21
just curious

Mesajde caponel21 » Joi 29-Iun-2006 14:56

La cat de ametiti sunt aia... nu ar fi fost de mirare sa imi dea diesel in loc de benzina... :)

Voi avetzi scut la motor??

murphy
pasionat

Mesajde murphy » Joi 29-Iun-2006 16:10

Matrixu scrie:
regedit scrie:
murphy scrie:

Eu unu nu pot sa concep intrebari de genul: ESP am pe masina sau nu? Am faruri reglabile sau nu? Pai cand iei masina stii ce comanzi, dupa ce iti vine masina are o carte pe care trebuie sa o citesti daca nu te descurci cu butoanele. Mie personal mi se par intrebari aberante la care am raspuns cel putin la fel de aberant.(mai putin la aia cu ESP)
Una e plierea oglinzilor si alta e, existenta unui buton in masina....

@caponel...ating cu ea destul de usor 180km pe bord(177 reali cica) cu benzina de 99 , .Cel mai mult a vazut 184 parca pe bord...mai mult n-a vrut.

aveti dreptate. de data asta am furat-o. :oops:
dar daca gasiti voi in prezentarea masinii pe site sau in cartea de utilizare vreo mentiune despre reglarea farurilor nu mai am nimic de comentat. m-a frapat de la inceput lipsa posibilitatii de reglare a farurilor (sau lipsa mentiunii posibilitatii ...) dar am considerat-o nesemnificativa, am uitat sa intreb la dealer dar am ramas cu impresia ca nu se pot regla farurile chiar daca mai tarziu am remarcat butonul. stiti ca prima impresie conteaza.
scuze pt off topic. nu ma deranjeaza sa se faca baza de mine dar atunci cand se justifica.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 29-Iun-2006 16:26

N-am cartea la indemana dar mi-e greu sa cred ca nu este prezentat acel buton de reglaj al farurilor in carte....

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 29-Iun-2006 16:43

@murphy: nu stiu cum e la C4, dar la toate masinile cu suspensie de tabla ar trebui sa poti regla farurile din interior, adica sa bata mai sus sau mai jos. Ar trebui sa ai si tu asa ceva, pina si dacia lui taica-meu are.
La masinile hidraulice, din motive evidente, farurile se regleaza din niste suruburi cu cheia (de 10 sau de 12 parca).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

murphy
pasionat

Mesajde murphy » Joi 29-Iun-2006 17:20

nicum scrie:@murphy: nu stiu cum e la C4, dar la toate masinile cu suspensie de tabla ar trebui sa poti regla farurile din interior, adica sa bata mai sus sau mai jos. Ar trebui sa ai si tu asa ceva, pina si dacia lui taica-meu are.
La masinile hidraulice, din motive evidente, farurile se regleaza din niste suruburi cu cheia (de 10 sau de 12 parca).

ar trebui, ai zis bine. lipsa informatiilor despre aceasta optiune combinata cu inventivitatea celor de la citroen m-au facut sa cred ca nu exista, si per ansamblu nici nu m-a interesat prea mult. asta nu inseamna ca sunt ignorant. pur si simplu n-am fost atent. :P asta e. problema e rezolvata.
si inca ceva: nu-mi mai explicati ca la prosti pt ca, desi poate nu pare, sunt inginer :wink: si am lucrat la daewoo vreo 7 ani, printre altele chiar la traducerea manualelor de utilizare si de reparatie. (asta nu inseamna ca sunt expert dar nici aerian nu sunt, poate aiurit :D )
din nou scuze pt offtopic.

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Joi 29-Iun-2006 19:43

nicum scrie:@caponel21: te rog trece-ti masina in semnatura.
Pocnetul pe care il auzi cind pleci tare de pe loc ar putea fi din cauza de ASR.

La 4500 km, tu forĂžezi motorul la limita maximĂŁ? Nu puteai sĂŁ mai aÂştepĂži ĂŽncĂŁ vreo 2000 de Km?. SĂŁracul motor !!!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 29-Iun-2006 20:11

@seridan: la masinile dotate cu ASR, in momentul in care vrei sa pleci cu scirtiit intervine ASR-ul care pune frina si de aia se aude un soi de trosnet. Totusi nu inteleg legatura intre citatul meu si ce ai spus tu.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Vin 30-Iun-2006 09:07

caponel21 scrie:La cat de ametiti sunt aia... nu ar fi fost de mirare sa imi dea diesel in loc de benzina... :)

Voi avetzi scut la motor??

daca iti dadeau diesel, aveai scut, asa ... n-ai ! poti sa-ti iei ... (de tabla chiar) vezica e un topic cu discutia asta. cauta "scut" si ai sa vezi detalii

Înapoi la “Probleme C4”