Problema Minora - Audio Stuff

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

tom
just curious

Problema Minora - Audio Stuff

Mesajde tom » Mar 20-Iun-2006 19:14

Am C4 , berlina , 1.6 , benzinar , etc etc. Am vrut sa instalez 1 subwoofer blaupunkt impreauna cu o statie dar nu am reusit. Problema esta la un soi de mufa nici acum nu am inteles care si cum, care pleaca din Cd-player si sa duca in statia de amplificare. Am cautat la mai toti importatorii de BlauPunkt inclusiv la dealer Citroen si nimeni nu stie ce sa-mi faca.... Este cineva cu vreo idee ? :roll:

White Wizard
pasionat

Re: Problema Minora - Audio Stuff

Mesajde White Wizard » Mie 21-Iun-2006 15:43

tom scrie:Am C4 , berlina , 1.6 , benzinar , etc etc. Am vrut sa instalez 1 subwoofer blaupunkt impreauna cu o statie dar nu am reusit. Problema esta la un soi de mufa nici acum nu am inteles care si cum, care pleaca din Cd-player si sa duca in statia de amplificare. Am cautat la mai toti importatorii de BlauPunkt inclusiv la dealer Citroen si nimeni nu stie ce sa-mi faca.... Este cineva cu vreo idee ? :roll:

Acea "mufa" de care zici tu este, defapt o iesire RCA care nu exista pe cd-player-ul din fabrica. Daca chiar vrei sa-ti montezi sub ... schimba cd-player-ul cu unu care are iesire de RCA. ...sau mai se poate sa faci o "tiganeala" , sa tragi din boxa "sunetul" pt. amplificator , dar este o fffoarte mare prostie...

tom
just curious

Mesajde tom » Mie 21-Iun-2006 15:48

Ok gracias :D Bine si daca schimb cd-playerul , cu ce sa schimb ? Nu-mi trebuie tot unul pt C4 ? Intreb si eu , odata ce am meniul pe cd-player ..

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 21-Iun-2006 21:00

daca ai mifele ca in imaginea de mai jos se poate pune (nu cea din stinga verticala, trebuie sa o ai pe cea de sus de tot, din cele orizontale suprapuse) este vorba de pinii de la mufa C, submufa C1: 6=masa, 4 si 5 sunt iesirile stinga si dreapta. daca nu faci rost de mufa, poti sa cumperi niste papuci mici sa ii infigi pe pini. o alta metoda, daca nu ai respectivele iesiri, este prin montarea unui convertor High-level to Low-level, care se gaseste in comert si costa undeva intre 50-70 Ron, si in cazul asta trebuie sa tragi fire de la iesirile de pe spate de la difuzoare. bafta la montaj!
Imagine

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 22-Iun-2006 03:28

Imagine[/quote]

am si eu o rugaminte!!! stii cumva toti pinii aia? eu ma gandeam sa-mi montez un i-pod dar nu stiu unde sant intrarile si cum sa-l fac sa recunoasca i-pod,ul. te rooooooooog

rarej33
just curious

Mesajde rarej33 » Joi 22-Iun-2006 07:41

ipodul se cupleaza pe intrarea de magazie de cd...deci pe aux. am inteles ca trebuie sa te duci la citroen ca sa-ti activeze portul, si ca se gaseste un adaptor (adica in o parte are mufa ca magazia de cd si in o parte rca, daca nu au la citroen incearca la peugeot)

tom
just curious

Mesajde tom » Joi 22-Iun-2006 08:46

Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?

puiuradu
simpatizant

Mesajde puiuradu » Sâm 01-Iul-2006 17:35

tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?

Cu dispozitiv de conversie HI-LO , pus in spatele casetofunului , este destul loc pentru el.

Dai jos casul , pui dispozitivul in care intra semnalul de la boxe , este convertit in liniar, iar mai departe ies RCA-urile pentru statie... etc

... asta cu casetofonul original, caci nu am ales C4 ca sa renunt la comenzile de pe volan si la displayul din consola.

tom
just curious

Mesajde tom » Sâm 01-Iul-2006 21:05

puiuradu scrie:
tom scrie:Ma las batut :|. Da exista cineva care si-a pus subwoofer pe C4 , si cum l-a pus ?

Cu dispozitiv de conversie HI-LO , pus in spatele casetofunului , este destul loc pentru el.

Dai jos casul , pui dispozitivul in care intra semnalul de la boxe , este convertit in liniar, iar mai departe ies RCA-urile pentru statie... etc

... asta cu casetofonul original, caci nu am ales C4 ca sa renunt la comenzile de pe volan si la displayul din consola.

Si unde gasesc dispozitiv de ala ?

puiuradu
simpatizant

Mesajde puiuradu » Sâm 01-Iul-2006 21:09

tom scrie:
puiuradu scrie:

Si unde gasesc dispozitiv de ala ?

La firmele de componente electronice si audiu .

Cam toate au ...

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 03-Iul-2006 23:05

nu stiu daca va ajuta, dar la Augsburg linga Carrefour militari am vazut cam 537 de feluri de mufe si daptoare pentru toate combinatiile de masina/radiocd posibile
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Mar 04-Iul-2006 22:31

Eu am woofer! Mie mi l-a montat un tip, pe cd-ul stock... Daca vrei te trimit la ei, pe mine m-a costat toata treaba 700 de lei - woofer statie si montat + fire! Se aude beton...

In fine, din ce am vazut eu acolo, mie tipul mi-a montat un device :D prin care prelua semnalul amplificat din cd-ul masinii, si il transforma in semnal pt statie... Omul meu a venit cu aparatul de masura, a impuscat firele, a lipit firele din dispozitivul ala si a izolat ...

Ce este intersant este ca mi-a cuplat wooferul la boxele spate, si cand vreau sa ascult fara volum la woofer, dau semnal doar pe fata! Si cu bass-ul la -9 tot se aude tare!

daca vrei informatii, iti dau si site-ul lor, telefon, etc...
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

tom
just curious

Mesajde tom » Mie 12-Iul-2006 12:16

Daca esti dragut :D si site si telefon

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mie 12-Iul-2006 14:23

du-te la tottal motto si vorbeste cu relu
sigur te rezolva el

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Mie 12-Iul-2006 17:25

tom scrie:Daca esti dragut :D si site si telefon

Sa nu se considere reclama... Oricum, discutia o cere: www.car-sound.ro

Telefon este pe site... E grupat pe categorii, preturi, tot ce iti trece prin minte legat de audio!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

Înapoi la “Tuning/Audio C4”