Ce masini ati "prafuit" fratilor? laudati-va!!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 06-Iul-2006 13:56

pe FTP gasiti un film despre BX unde apare si un crash test. Dupa ce masina e data de perete, se deschid doate usile, deci cred ca e ok mai ales pentru perioada in care a aparut
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Joi 06-Iul-2006 14:00

unde e, ca nu-l gasesc....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 06-Iul-2006 15:35

Ar fi bine sa se stearga/mute si offtopicul asta, la fel cum s-a facut cu celalalt ;)

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 06-Iul-2006 15:58

@alexd: ups... se pare ca nu e. E un documentar interesant despre proiectarea BX-ului. Pacat ca e in germana si nu se inteleg prea multe. Sint multe aspecte interesante. Un exemplu sint barile fata din plastic extrem de moale pt a rezista la tamponari usoare. Acum la ford fiesta le fac dintr-un material super casant, spre exemplu.
@matrixu: aici sintem la diverse si se poate abera mai mult, in limita bunului simt, normal... :wink:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Joi 06-Iul-2006 16:24

...la intilnirea trecuta a venit un baiat cu un CX Prestige de 21 de ani, dintre care vreo 16 in RO. Ne-am dat mai multi cu masina aia, dar cei mai impresionati au fost niste baieti cu C4. De ce oare ?

Sunt unul dintre cei trei baieti cu C4. Am observat am devenit oarecum "faimosi" pe forum - referitor la cat de impresionati am fost.
Pe mine m-a impresionat cum arata , cum mergea masinuta ... Totusi nu as schimba pentru nimic in lume C4-ul ! ... sau poate mai tarziu , pentru un C6 :wink:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Joi 06-Iul-2006 16:30

nicum scrie:@alexd: ups... se pare ca nu e.

Pai sa-l punem acolo unde ii este locul...gasim noi traducere, il subtitram...tehnologia a avansat :D

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 06-Iul-2006 16:52

dumiflo, merci! Nu ne-am inteles, sa stiti...Sper ca citeste si khan... :)

murphy
pasionat

Mesajde murphy » Joi 06-Iul-2006 22:15

revenind la prafuit astazi am vazut pt prima oara rosu pe turometru. mergeam frumos in coloana si vine un smecher pe dreapta si se baga in fata mea. avea un mercedes, cred ca din clasa c ca nu avea insemnele pe ea, arata bine masina, in jur de 3-4 ani, benzina cred ca nu scotea fum la schimbarea vitezelor. dupa ce s-a dat camionul la o parte, respectivul a vrut sa arate ce poate masina si a accelerat puternic. rulam cu vit mica intr-a doua, asa ca la inceput a luat un pic distanta, dar de la a treia am inceput sa ma apropii (atunci am vazut rosu), iar cand am schimbat a patra deja puteam sa-l iau pe bot. \:D/
zambeste, maine va fi mai rau. :D

florin_budea
pasionat

Mesajde florin_budea » Lun 10-Iul-2006 15:28

Nu de mult am "pilotat" un golf IV model 2003 , sunt grozave, cel putin cu cel cu care am facut proba, masina se prezinta cam asa , 1,9 TDI , 130 cp , jenti 17 , normal cauciucuri sport, late cat o zi de vara, cutie in 6 rapoarte, tractiune integrala, garda la sol mica, din cauza ca era o idee scutul mai jos dacat normal atingeam cu el in orice denivelare , normal ca la viteza. Nu ma pot lauda ca am atins viteze incredibile, dar ma pot lauda cu ceva mai grozav , nu am lasat-o sub 100 niciodata, in niste viraje forte stranse, avem chiar si 130 , masina niciodata nu mi-a dat impresia ca scap de sub control, doar fluiera cauciucurile , La viteza cu care le abordam nici nu ma mira.Este o masina grazava!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 10-Iul-2006 21:50

am prafuit destul de grav un 307 2.0 HDI pe drumul dintre Brasov si Sighisoara (super drum), mai reusea sa se apropie pe liniile drepte (deh, cutia ceva mai bine etajata in zona superioara), dar pe curbe ma pierdea rau de tot, ca si pe unele pante, eu puneam talpa in a 3-a si ma desprindeam, el ori uita sa schimbe, ori, nu calca indeajuns, cert e ca dupa vreo 20 de km de alergatura, a renuntat, a disparut dupa o curba si nu m-a mai ajuns
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 11-Iul-2006 00:35

deci e clar... nu ma pot pune cu tine 8)
Cosmin
high energy music expression

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 11-Iul-2006 08:42

@khan: pe tine te pierdea in curbe datorita suspensiei...

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 11-Iul-2006 09:40

Oricum,eu cred ca mai bine suna "ce soferi ati mai prafuit" pt. ca de cele mai multe ori conteaza soferul si nu masina :wink:

kata
pasionat

Mesajde kata » Mar 11-Iul-2006 10:00

"prafuitu" ar trebui sa se puna numai in cazul in care e evident ca ambii soferi au de gand sa scoata maxim din masina.
mi e greu sa cred ca as putea sa spun vreodata ca "am prafuit" o masina de peste 130CP, indiferent de sofer.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 11-Iul-2006 10:09

Kata you're the man..... =D>.
Khan...ce motorizare ai tu pe masina? si ce performante?

Înapoi la “Diverse”