Taxe import 2007
Moderator: Echipa Tehnica
taxe import 2007
Nu raspund la provocari ( decat cateodata). Dupa cum vezi, aia care au raspandit lozincile in Dec. 89 stiau despre ce este vorba. Conform invataturilor din batrani precum: legea este ca o bariera...., ieri mai bine ca azi si azi mai bine ca maine.....De ce vrei sa ma provoci? Nu vreau sa ma enervez, din cauza tensiunii.
- florin_budea
- pasionat
De ce nu va puneti problema in legatura cu hotii si crimimalii, mearga ei din tara si sa ne lase in pace pe noi , de ce sa ne autochinuim noi, chestiile cu hotii se rezolva altcumva, nu cu o noua revolutie, ceva mai subtil, nu cu o moarte suntem datorii?Poate raspunsul acesta nu isi are locul aici sa nu avem o surpriza de SRI, astia asculta tot.
-
- pasionat
http://www.evz.ro/static.php?pagename=taxeauto. Aici gasiti un calculator facut dupa legea adoptata. E groasa. Pt. un BX cum am eu rezulatatul a fost 2555 Euro.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cred ca ai calculat gresit... Presupunind ca BX-ul tau e non-euro, rezulta ca taxa e peste 5000 de euro. Oricum, din cite stiu eu doar BX 16V pentru piata din Germania si Elvetia era Euro 2, in rest, cel mult Euro 1.
Un alt lucru interesant: ieri stateam de vorba cu un vecin si imi spunea ca a fost acum o saptamina sau doua in tirgul de la Vitan si erau maxim 30 de masini in tot tirgul
Se pare ca nimeni nu mai vinde si ca un prim efect al taxelor cu pricina, e ca vor creste preturile la masinile SH, inamtriculate deja in RO. Ii rog pe cei care au fost recent in tirg sa confirme/infirme treaba asta cu nr f mic de masini scoase la vinzare.
Un alt lucru interesant: ieri stateam de vorba cu un vecin si imi spunea ca a fost acum o saptamina sau doua in tirgul de la Vitan si erau maxim 30 de masini in tot tirgul

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
Noutati europene. Singurii care ne mai pot salva sunt europenii, ca boierii nostri autohtoni nu stiu decat sa "biruiasca" (atentie, la noi, a castiga, e totuna cu a pune bir!
):
"România, pasibilã de sancÞiuni financiare pentru taxele mari la maºinile second-hand
România ar putea fi penalizatĂŁ de Comisia EuropeanĂŁ dacĂŁ, dupĂŁ integrarea ĂŽn Uniunea EuropeanĂŁ, va menĂžine taxe ridicate pentru ĂŽnmatricularea maÂşinilor second-hand. Precizarea a venit ieri, din partea secretarului de stat ĂŽn Ministerul IntegrĂŁrii Europene, Leonard Orban, care a subliniat, totodatĂŁ, cĂŁ prevederea privind taxele pentru maÂşinile second-hand, regĂŁsitĂŁ ĂŽn noul Cod Fiscal, poate fi consideratĂŁ o ĂŽncĂŁlcare a Tratatului UE. Orban a spus cĂŁ Polonia Âşi Ungaria se confruntĂŁ cu aceastĂŁ situaĂžie, Comisia EuropeanĂŁ deschizând aici procedurile pentru nerespectarea Tratatului. Ăn astfel de cazuri, sancĂžiunile sunt, conform lui Leonard Orban, de ordin financiar Âşi pot ajunge la sume de milioane de euro. La momentul dezbaterii noului Cod Fiscal, ministrul FinanĂželor, Sebastian VlĂŁdescu, s-a pronunĂžat ĂŽn favoarea menĂžinerii taxelor pentru ĂŽnmatricularea autovehiculelor second-hand. (R.D.)"

"România, pasibilã de sancÞiuni financiare pentru taxele mari la maºinile second-hand
România ar putea fi penalizatĂŁ de Comisia EuropeanĂŁ dacĂŁ, dupĂŁ integrarea ĂŽn Uniunea EuropeanĂŁ, va menĂžine taxe ridicate pentru ĂŽnmatricularea maÂşinilor second-hand. Precizarea a venit ieri, din partea secretarului de stat ĂŽn Ministerul IntegrĂŁrii Europene, Leonard Orban, care a subliniat, totodatĂŁ, cĂŁ prevederea privind taxele pentru maÂşinile second-hand, regĂŁsitĂŁ ĂŽn noul Cod Fiscal, poate fi consideratĂŁ o ĂŽncĂŁlcare a Tratatului UE. Orban a spus cĂŁ Polonia Âşi Ungaria se confruntĂŁ cu aceastĂŁ situaĂžie, Comisia EuropeanĂŁ deschizând aici procedurile pentru nerespectarea Tratatului. Ăn astfel de cazuri, sancĂžiunile sunt, conform lui Leonard Orban, de ordin financiar Âşi pot ajunge la sume de milioane de euro. La momentul dezbaterii noului Cod Fiscal, ministrul FinanĂželor, Sebastian VlĂŁdescu, s-a pronunĂžat ĂŽn favoarea menĂžinerii taxelor pentru ĂŽnmatricularea autovehiculelor second-hand. (R.D.)"
pai voi n-ati inteles? treaba e asa: daca in loc de 4000 EU/BX taxa aia era de 1000, uniunea tot s-ar fi buricat. asa ca au pus taxe uriase, uniunea se burica si taxele scad... pe la 1000 EU, asta ca sa dicutam de cazul BX. simplu
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available