Rolls Royce - pentru iubitorii de hidraulica
Moderator: Echipa Tehnica
Interesant, nu?
Renault 25...dar nu de sfere!
Da, am avut 5 BX-uri, dar pe trei dintre el le-am tinut (insumat) cam un an doar...
Unul era cumplit: plecam la piata si ajungeam la Ciocarlan cu hidraulica siroind. De patru ori la rand...
Aceeasi masina mi-a "cerut" s-o repar de 1 decembrie si 31 decembrie...Atunci a vrut ea sa se strice...
Fac si eu ca americanii: am o veche frustrare cu sferele, din adolescenta...
Renault 25...dar nu de sfere!

Da, am avut 5 BX-uri, dar pe trei dintre el le-am tinut (insumat) cam un an doar...
Unul era cumplit: plecam la piata si ajungeam la Ciocarlan cu hidraulica siroind. De patru ori la rand...
Aceeasi masina mi-a "cerut" s-o repar de 1 decembrie si 31 decembrie...Atunci a vrut ea sa se strice...
Fac si eu ca americanii: am o veche frustrare cu sferele, din adolescenta...

paco scrie:Fac si eu ca americanii: am o veche frustrare cu sferele, din adolescenta...
Tot ca americanii, te invit pe canapeaua mea ca sa incercam sa-ti vindec starea de anxietate vis a vis de sfere. Cui pe cui se scoate, cred ca daca ai monta niste sfere, doar de forma, in capul amortizoarelor la 25, ar fi primul pas...

paco scrie: as apela la o colega psiholoaga...si as proceda exact pe dos, as pune amortizorul in prelungirea sferei (sferelor)
Tare replica!

Sa mai dau si eu exemple de sfere din afara sferei de influenta Citroen:
La tractoare (John Deer) este cel putin o sfera pt a prelua miscarile pe verticala ale plugului.
Avioanele au suspensiile trenului de aterizare, oleopneumatice - nu sunt sigur de sfere insa. Promit sa ma interesez cand merg la ROIAS 2006
Deci traim intr-o lume a sferelor.