Stiti vreun atelier de reparat tobe (in Bucuresti) care sa fie deschis si in weekend si care sa aiba si piese/accesorii pe stoc?
Trebuie sa schimb burduful/colierul care face prinderea intre galeria de evacuare si toba medie.
Reparatie racord toba
Moderator: Echipa Tehnica
Reparatie racord toba
Fun Citroen
Avand in vedere ca sunt in concediu, m-am dus azi la PilotAuto in Pantelimon. Baietii de acolo s-au uitat la masina, au studiat buba si au remediat problema.
A fost taita imbinarea dintre galeria de evacuare si toba medie, au facut din inox o noua imbinare, au sudat imbinarea noua de evacuare si teava spre toba medie, a fost pus un colier nou, dat peste cu spary cu zinc si gata, acum e ok. Daca era totul din inox nu cred ca era nevoie de spary dar evacuarea veche e din fier, deci asta e. Pretul a fost de 80 RON.
Eu sunt multumit de lucrare, baietii au fost super de treaba, daca aveti probleme la toba puteti apela la ei cu incredere.
Singurul neajuns este ca au program doar in timpul saptamanii, 9.30-18.00.
Si daca mergeti acolo, nu va uitati la standurile cu tobe Borla ca o sa vi se faca rau si o sa vreti sa va puneti. ;)
A fost taita imbinarea dintre galeria de evacuare si toba medie, au facut din inox o noua imbinare, au sudat imbinarea noua de evacuare si teava spre toba medie, a fost pus un colier nou, dat peste cu spary cu zinc si gata, acum e ok. Daca era totul din inox nu cred ca era nevoie de spary dar evacuarea veche e din fier, deci asta e. Pretul a fost de 80 RON.
Eu sunt multumit de lucrare, baietii au fost super de treaba, daca aveti probleme la toba puteti apela la ei cu incredere.
Singurul neajuns este ca au program doar in timpul saptamanii, 9.30-18.00.
Si daca mergeti acolo, nu va uitati la standurile cu tobe Borla ca o sa vi se faca rau si o sa vreti sa va puneti. ;)
Fun Citroen