Ce masini ati "prafuit" fratilor? laudati-va!!!
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
pe FTP gasiti un film despre BX unde apare si un crash test. Dupa ce masina e data de perete, se deschid doate usile, deci cred ca e ok mai ales pentru perioada in care a aparut
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@alexd: ups... se pare ca nu e. E un documentar interesant despre proiectarea BX-ului. Pacat ca e in germana si nu se inteleg prea multe. Sint multe aspecte interesante. Un exemplu sint barile fata din plastic extrem de moale pt a rezista la tamponari usoare. Acum la ford fiesta le fac dintr-un material super casant, spre exemplu.
@matrixu: aici sintem la diverse si se poate abera mai mult, in limita bunului simt, normal...
@matrixu: aici sintem la diverse si se poate abera mai mult, in limita bunului simt, normal...

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
...la intilnirea trecuta a venit un baiat cu un CX Prestige de 21 de ani, dintre care vreo 16 in RO. Ne-am dat mai multi cu masina aia, dar cei mai impresionati au fost niste baieti cu C4. De ce oare ?
Sunt unul dintre cei trei baieti cu C4. Am observat am devenit oarecum "faimosi" pe forum - referitor la cat de impresionati am fost.
Pe mine m-a impresionat cum arata , cum mergea masinuta ... Totusi nu as schimba pentru nimic in lume C4-ul ! ... sau poate mai tarziu , pentru un C6

revenind la prafuit astazi am vazut pt prima oara rosu pe turometru. mergeam frumos in coloana si vine un smecher pe dreapta si se baga in fata mea. avea un mercedes, cred ca din clasa c ca nu avea insemnele pe ea, arata bine masina, in jur de 3-4 ani, benzina cred ca nu scotea fum la schimbarea vitezelor. dupa ce s-a dat camionul la o parte, respectivul a vrut sa arate ce poate masina si a accelerat puternic. rulam cu vit mica intr-a doua, asa ca la inceput a luat un pic distanta, dar de la a treia am inceput sa ma apropii (atunci am vazut rosu), iar cand am schimbat a patra deja puteam sa-l iau pe bot. 

zambeste, maine va fi mai rau. 

- florin_budea
- pasionat
Nu de mult am "pilotat" un golf IV model 2003 , sunt grozave, cel putin cu cel cu care am facut proba, masina se prezinta cam asa , 1,9 TDI , 130 cp , jenti 17 , normal cauciucuri sport, late cat o zi de vara, cutie in 6 rapoarte, tractiune integrala, garda la sol mica, din cauza ca era o idee scutul mai jos dacat normal atingeam cu el in orice denivelare , normal ca la viteza. Nu ma pot lauda ca am atins viteze incredibile, dar ma pot lauda cu ceva mai grozav , nu am lasat-o sub 100 niciodata, in niste viraje forte stranse, avem chiar si 130 , masina niciodata nu mi-a dat impresia ca scap de sub control, doar fluiera cauciucurile , La viteza cu care le abordam nici nu ma mira.Este o masina grazava!
am prafuit destul de grav un 307 2.0 HDI pe drumul dintre Brasov si Sighisoara (super drum), mai reusea sa se apropie pe liniile drepte (deh, cutia ceva mai bine etajata in zona superioara), dar pe curbe ma pierdea rau de tot, ca si pe unele pante, eu puneam talpa in a 3-a si ma desprindeam, el ori uita sa schimbe, ori, nu calca indeajuns, cert e ca dupa vreo 20 de km de alergatura, a renuntat, a disparut dupa o curba si nu m-a mai ajuns
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available