Mesajde E.T. » Joi 13-Iul-2006 07:50
De ce e fatala pentru beneficiar combinatia ATS-BCR ASIG? Iata de ce:
Stilul lasa-ma sa te las le sta foarte bine amandurora. La ats daca nu revii cu telefoane sa afli cum sta reparatia,daca a venit sau nu piesa, pierzi foarte mult timp. Plus ca nu-ti dau masina atata timp cat nu te asiguri personal ca au primit acceptul de plata dupa ce ai alergat la alti ''destepti'' sa-ti aprobe dosarul , ca deh, masina e gata reparata si pe ei i-a uitat D-zeu cu dosarul meu nesemnat si fara accept trimis la service. Alergatura facuta, incredibil, de mine, nu de ei. Ca eu ii platesc sa ma alerge pe mine cu hartiile prin oras si fara masina personala care sta bine mersi in service asteptand birocratia.
Daca nu esti un obisnuit al daunelor si accidentelor nu este motiv de fericire pentru ca inseamna ca nu prea ai habar cum merg treburile. Si sa-ti explice cineva de la bcr nici nu ai sa vezi. Completezi, fotografiezi(ei adica) semnezi si ...gata! mai vrei ceva? Pa! Intrebari? Ce intrebari dle? N-am timp dle de asa ceva... Nu toti inspectorii sunt asa, evident, vorbesc doar de ceea ce am intalnit eu. Dar daca esti prieten cu inspectorul respectiv se rezolva mai repede si in mod cert intri si in fata la constatatare ca nu-i asa, pilele sunt la putere. Deci cam asta e stilul. Prin alte parti aud ca se poate si altfel.