Casco citroen - unde ?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 12-Iul-2006 18:54

bezz scrie:Asteptati sa se intoarca adytzu sa va zica niste lucruri nasoale despre generali.....

Ce treaba am eu cu Generali?!?! :shock:
Se pare ca e cald rau de tot in Bucuresti. :lol:

maximus
pasionat

Mesajde maximus » Mie 12-Iul-2006 19:06

BCR ASIGURARI are doar accept de plata cu ATS

GENERALLI sunt singuri care au decontare directa cu ATS

dar nu conteaza unde repari masina chiar daca este in garantie , nu trebuie reparata neaparat la ATS
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 12-Iul-2006 19:56

SCUZE, adytzu e la alta firma (parca transilvania) si i-au facut ceva probleme.Mea culpa.
Era atmosfera dinainte de furtuna, deci zapusala nu cald, fierbea ceva acolo...nu ca tine...scuba diving si smochine =P~
Cosmin
high energy music expression

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 12-Iul-2006 21:49

In concluzie pot sa-mi fac CASCO-ul la orice societate, chiar daca n-are decontare directa cu ATS, doar ca trebuie sa mai plimb eu niste hartii in plus? Nu trebuie sa scot eu niciun ban din buzunar si pe urma sa umblu sa-i recuperez de la asigurator (cum e la RCA, de exemplu)?

Maximus, esti 100% sigur ca ATS-ul nu ma obliga sa repar masina la ei, atata timp cat e inca in garantie?

Are cineva idee ce procent din pretul DDP al masinii solicita Allianz pe an? Toata lumea care are Casco la Allianz e multumita de ei? Ma gandesc ca poate e bine sa ai si o relatie mai personala cu un agent constatator, ca poate nu toti au aceeasi dare de mana... Ma rog, chestia asta poate fi valabila la orice societate de asigurari.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 12-Iul-2006 21:56

Daca masina nu a suferit defectiuni tehnice care necesita reparatie intr-un service autorizat citroen, poti sa o face oriunde in alta parte. Daca ai indoit o usa de exemplu te duci si o faci unde vrei tu practic. Daca insa te-ai urcat pe o bordura si ai rupt 1 sau mai multe roti, atunci cam tre sa te duci la ATS, teoretic.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 12-Iul-2006 22:20

Daca e vorba doar de tabla, reparatia se poate face in orice service autorizat pe tinichigerie.
Poti sa-ti calculezi singur prima de asigurare la Allianz: http://www.allianztiriac.ro/calcul_auto.html
Pentru alte detalii poti sa-mi trimiti PM.

E.T.
simpatizant

Mesajde E.T. » Joi 13-Iul-2006 07:50

De ce e fatala pentru beneficiar combinatia ATS-BCR ASIG? Iata de ce:

Stilul lasa-ma sa te las le sta foarte bine amandurora. La ats daca nu revii cu telefoane sa afli cum sta reparatia,daca a venit sau nu piesa, pierzi foarte mult timp. Plus ca nu-ti dau masina atata timp cat nu te asiguri personal ca au primit acceptul de plata dupa ce ai alergat la alti ''destepti'' sa-ti aprobe dosarul , ca deh, masina e gata reparata si pe ei i-a uitat D-zeu cu dosarul meu nesemnat si fara accept trimis la service. Alergatura facuta, incredibil, de mine, nu de ei. Ca eu ii platesc sa ma alerge pe mine cu hartiile prin oras si fara masina personala care sta bine mersi in service asteptand birocratia.

Daca nu esti un obisnuit al daunelor si accidentelor nu este motiv de fericire pentru ca inseamna ca nu prea ai habar cum merg treburile. Si sa-ti explice cineva de la bcr nici nu ai sa vezi. Completezi, fotografiezi(ei adica) semnezi si ...gata! mai vrei ceva? Pa! Intrebari? Ce intrebari dle? N-am timp dle de asa ceva... Nu toti inspectorii sunt asa, evident, vorbesc doar de ceea ce am intalnit eu. Dar daca esti prieten cu inspectorul respectiv se rezolva mai repede si in mod cert intri si in fata la constatatare ca nu-i asa, pilele sunt la putere. Deci cam asta e stilul. Prin alte parti aud ca se poate si altfel.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 13-Iul-2006 11:21

OK, E.T., cu ATS-ul stiu ca multa lume a avut probleme. Cred ca e destul de adevarat ce spun unii cum ca se poarta frumos cu tine pana le platesti masina si dup-aia... Din pacate, trebuie sa le-nduri nesimtirea daca e o reparatie care nu se poate face decat la ei, in caz contrar riscand sa pierzi garantia. Daca e o problema doar cu vopseaua si tabla, cred ca se poate rezolva si in alta parte.

N-am inteles prea bine din post-ul tau ce probleme ai avut tu cu BCR-ul. Au refuzat vreodata sa-ti plateasca ceva de pe devizul ATS-lui? Te-au plimbat prea mult cu actele? A durat prea mult timp solutionarea dosarului tau?

E.T.
simpatizant

Mesajde E.T. » Joi 13-Iul-2006 21:11

Da, m-am plimbat cu actele pentru ca dadeau vina unii pe altii ca ei , ba nu ca ceilalti trebuie sa faca asta... Si pana se hotarasc ei, face clientul drumul. N-ar fi mare deranj sa dai niste bani pe taxi, dar cand masina e reparata si sta in parcarea lor si ei nu ti-o dau ca nu au incredere ca primesc nu stiu ce hartii realizezi stupiditatea situatiei.
Apoi bcr asig se poarta de parca toti clientii sunt agenti/inspectori de asigurare..
-Pai de ce nu ai nu stiu ce hartie (pe care aveau ei pofta s-o aibe)?
-Pai de unde dracu s-o am daca nu spuneti...

Daca te bazezi pe informatiile primite de la ei risti sa stai cu masina mult si bine in service. Trebuie sa-i suni si sa urmaresti tu ce drum si rezolvare primeste dosarul tau ca altfel, daca astepti pana te suna ei , ehe, imbatranesti. Sa nu mai spun ca fineturi de genul ''am promis actele la ora x'' si asa sa fie, nu prea vezi. Ora x e de fapt x + 1...24...48..etc ore. Parol!

Înapoi la “Diverse”