138VTS benzina vs. 138VTS Diesel
Moderator: Echipa Tehnica
Spatele drept de la C4 coupe e de vina. C4 berlina e mai aerodinamica pt ca are spatele lasat si curbat (ma refer aici la linia caroseriei), curentul de aer trece mai lin, in timp ce la coupe, datorita spatelui taiat se formeaza niste turbulente care maresc coeficientul aerodinamic. Eleronul de la C4 coupe VTS nu e pus degeaba acolo 

Fun Citroen
Adrian scrie:Diferenta e data de cuplu... O masina diesel de aceeasi putere face una pe benzina daca greutatea este aceeasi!
Iar ĂŽncepeĂži cu cuplul?
O face numai dacĂŁ Âşoferul este o mĂŁmĂŁligĂŁ aÂşa cum este cel din film.
Probabil cã Încã nu ºti sau ai uitat, cã acceleraÞia benzinarului de la 0 - 100 km este de 10,6 sec, pe când a diselului Îi trebuie 11,6 sec sã ajungã la aceiaºi vitezã.
Matrix, raspunsul il ai in acest film, pe undeva pe la sfarsit... Si mie mi s-a parut ciudat! CX la coupe 0.29!
http://video.google.com/videoplay?docid ... citroen+c4
@Tartorul: eleronul la VTS nu vine optional? Eu am vazut VTS-uri fara eleron!
Sau poate aveau emblemele si jantele de VTS
http://video.google.com/videoplay?docid ... citroen+c4
@Tartorul: eleronul la VTS nu vine optional? Eu am vazut VTS-uri fara eleron!
Sau poate aveau emblemele si jantele de VTS

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Matrixu scrie:Despre CX eu stiam ca e tocmai invers, coupeul are 0.28 si berlina 0.29, cel putin cu asta se laudau ei acu ceva timp, urmatoare valoare in clasa fiind 0.33.
@Seridan, vezi ca se vorbea de motoarele de 2.0 atat benzina cat si motorina de ~138 CP.
DiferenĂža de acceleraĂžie se menĂžine Âşi la aceastĂŁ capacitate.
Benzinarul de 2 l accelereazã de la 0-100 Km În 8.3 sec, pe când dieselul de 2 l ºi 138 hp În 9,7 sec.
Viteza maximĂŁ la benzinar este de 227 Km/h, iar la diesel 207 Km/h.
seridan scrie:Matrixu scrie:@Seridan, vezi ca se vorbea de motoarele de 2.0 atat benzina cat si motorina de ~138 CP.
Benzinarul de 2 l accelereazã de la 0-100 Km În 8.3 sec, pe când dieselul de 2 l ºi 138 hp În 9,7 sec.
Viteza maximĂŁ la benzinar este de 227 Km/h, iar la diesel 207 Km/h.
Man, confunzi benzina 2.0i 143CP cu 2.0i 180CP. E vorba de motorul pe benzina de 2 litri si 143CP care e si pe C5. Din nefericire astia de la citroen.ro nu l-au pus la ei pe site, sau il aveau intr-un timp si l-au scos, dar pe brosurile pe care le-am luat de la dealer era totusi.
nicum scrie:Stiam ca nu aduc motorizarea de 138CP benzina la C4. De asemenea nu aduc C2-ul de 125 CP si tot asa...
Este... de 143. Parca pe coupe cu 2.0i 143CP (care afaik e tot vtr, nu este vts la motorizarea asta, vts fiind doar 180CP-ul) au si optiune de cutie manuala. Pe berlina doar automata, iar asta sucks. Azi m-am plins la citroen.com profitind si de faptul ca au site-ul in copaci.
Filmuletul era din alte parti...asa ca eu va invit sa vizitati siteul www.citroen.fr si acolo va veti edifica ce si cum. Se pare ca poti sa ai VTS si la motor de doar 110CP
http://www.citroen.fr/Cwf/Citroen/Pvn/F ... radeDetail

Ce porcarie... Va dati seama ce ar fi fost sa luam un VTS de 110hp la un 13000-14000CIp! Nu mai lua nimeni alta configuratie...
Jante pe 17, Xenon, Mp3, partial Piele.. Eehhh
Jante pe 17, Xenon, Mp3, partial Piele.. Eehhh
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Arise scrie:Eu zic sa verificam site-ul citroen.ro inainte de a ne arunca in afirmatii nefondate.
Scrie clar pe citroen.ro ce motorizari sunt disponibile.
Pe www.citroen.ro motorizarea 2.0i 143CP cam lipseste in dreptul lui C4. Daca mergi pe www.citroen.com sau .fr ai s-o gasesti insa.
Arise scrie:Pai mai, noi traim in .ro sau in .fr ?
Asa cum ziceam, pe o brosura primita de la dealer era disponibila si versiunea 2.0i 143/CP insa doar cu cutie automata. (deci orice vts ar fi ala, nu poate fi de 138CP). Ma asteptam insa la confirmarea sau infirmarea anumitor informatii decit la trimiteri aiurea pe site-uri despre care am spus deja ca nu au toate informatiile sau cu trimiteri la diverse surse de unde putem afla in ce tara traim.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”