@WLD: bine ochit; si eu ma miram.... 2 persoane si 4 masini. poate oamenii au platforme @paco: mi-a facut un bou bucata in ultima clipa si nu am intrat ; dar dam inainte si o iau la iarna....
problema: voi veni singur in zona, probabil pe 22 sau 23 august iar pe 26 la prima ora probabil voi pleca spre bucuresti la nunta asa ca ma voi imbata de oftica pana sa veniti voi si apoi cand se strange gasca o sa stau cuminte ca sa am mintea limpede pe drum. ha ha, se pare ca voi sarbatori si 23 august
Tocmai am descoperit ca si oltcitarii se intalnesc tot acolo, dar la sfarsitul lui iulie Io zic ca se vor risca din ei sa faca si Transalpina si mai aflam cum este traseul Oricum sunt decis sa merg pe acolo. Sper sa nu uit sa aduc un altimetru, sa vedem cat de sus ne duce drumul
offtopic: innebunesc cand va aud eu ma risc, ei se risca etc, verbul se foloseste fara acel pronume adica eu risc, ei risca bla bla bla scuze de offtopic
Din pacate, in perioada aceea va fi Raliul Campulung. de aceea am scris ca va fi prezent echipajul. Daca terminam sambata la o ora acceptabila, dupa ce luam cupele, promit sa ma sui in masina si sa vin direct la Obarsia Lotrului.
Eu nu pot deocamdata sa ma pronunt pt. ca nu stiu daca va fi gata masina. Ma staduiesc sa termin. Daca nu o voi termina pana atunci, probabil sa vin cu o masina care vine la intalnire. Vedem.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187771
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10