Accident mortal pe Magheru (cu un C4)

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

Accident mortal pe Magheru (cu un C4)

Mesajde DanCld » Mar 18-Iul-2006 09:01

Viteza excesivã ºi neatenÞia la traversare au fãcut din nou o victimã În Bucureºti. Accidentul s-a produs duminicã noaptea, În jurul orei 1, pe Bulevardul Magheru, În zona Cinematografului Patria. Mircea Dragne, În vârstã de 20 de ani, În timp ce κi conducea cu vitezã foarte mare Citroenul C4, l-a lovit În plin pe Gheorghe Culcea, un teleormãnean În vârstã de 48 de ani. Acesta a murit pe loc. Teleormãneanul traversa fãrã sã se asigure, prin loc nepermis. Cadavrul a fost dus la Institutul NaÞional de Medicinã Legalã, iar tânãrul este cercetat de Serviciul Cercetãri Penale din cadrul PoliÞiei Municipiului Bucureºti.

Ref: articol Adevarul.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 18-Iul-2006 09:10

asta e, OIP :!: Sa mai zica cineva ca C4 nu sunt mortale :twisted: .
Cosmin
high energy music expression

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mar 18-Iul-2006 09:24

Nasol ptr cel care conducea .... si pacat de citroenul ala .... cat despre pieton .... suntem foarte necivilizati in ceea ce inseamna reguli rutiere -pietoni care traverseaza pe unde vor muschii lor , carute care merg pe drumuri nationale s.a.m.d
-cat de batut in cap sa fi sa traversezi Magheru unde sunt 3 cu 3 benzi , mai sigur era sa traversezi o autostrada unde macar sunt 2 cu 2 benzi si mai putin circulata

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 18-Iul-2006 09:31

DMX scrie:mai sigur era sa traversezi o autostrada unde macar sunt 2 cu 2 benzi si mai putin circulata

Pe Bucuresti-Pitesti am patit una odata, pe la km 36, mi-a traversat unul in fuga la 100m de mine, eu mergand cu 130 :?

Arial
pasionat

Mesajde Arial » Mar 18-Iul-2006 09:41

Intr-adevar nasol.......
Pot sa va spun ca era sa am si eu duminica seara un incident de genul asta......doar ca datele problemei erau putin diferite.....veneam de la C-ta cu masina...140...pe autostrada, si la un moment dat vad un tip calare pe parapetul dintre sensurile de circulatie, care tocmai imi trecuse prin fata.....era 21.30....va dati seama ce bine mi-a picat......
Concluzia.....unii sunt complet idioti :!:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 18-Iul-2006 10:06

Vad ca nu ziceti nimic de viteza f mare a C4-ului...

cyraxval
simpatizant

Mesajde cyraxval » Mar 18-Iul-2006 10:11

Din pacate, poate nu in conditiile astea, dar in altele, si daca mergi cu 20 la ora si-ti sare cineva in fata tot se intampla.
Aici cred ca vina a fost impartita, daca mergea mai incet poate il putea evita. Oricum, lucrurile astea sunt cele care apropie condusul prin Romania de ruleta ruseasca :)

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 18-Iul-2006 10:53

@paco: pai cred ca viteza cumva este invers proportionala cu varsta (si implicit) experienta soferului implicat. Oricum, poarta si el o mare parte de vina, pentru ca (si aici nu va suparati ca subliniez) CITROEN C4 a obtinut 3 stele EURONCAP la protectia pietonilor :!:
Concluziile le trageti singuri 8)
Cosmin

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 18-Iul-2006 10:56

bezz scrie:@paco: pai cred ca viteza cumva este invers proportionala cu varsta (si implicit) experienta soferului implicat. Oricum, poarta si el o mare parte de vina, pentru ca (si aici nu va suparati ca subliniez) CITROEN C4 a obtinut 3 stele EURONCAP la protectia pietonilor :!:
Concluziile le trageti singuri 8)

Si Citroen de obicei o cam da in bara cu montantii, cam obtureaza vizibilitatea.
In orice caz R.I.P. pentru teleormanean si sa speram ca soferul C4-ului a invatat ceva din toata experienta.

cyraxval
simpatizant

Mesajde cyraxval » Mar 18-Iul-2006 10:57

Cred ca pietonii cei mai cuminti sunt soferii care merg pe jos undeva :lol:. Nu stiu de voi, dar eu de cand m-am apucat de sofat m-am cumintit ca pieton. Inainte nu prea stiam ce-i ala rosu sau traversare cuminte :)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 18-Iul-2006 11:14

Am luat eu vreo 2 pe capota cu viteze mici pana acum si nu au patit nimic.
1. O fetiscana de liceu nu stiu ce a fost in capul ei de s-a urcat pe aripa mea, masina fiind plina de praf, i-au cam ramas urmele pe acolo. N-a avut absolut nimic, pentur ca mai mult ea a intrat in mine decat eu in ea.

2. Un mosulica pe la vreo 60 de ani, mergeam pe o alee pe la muncii, si nu stiu cum si de unde a iesit ca m-am trezit cu el pe capota, parbriz, dupa care a revenit in picioare. Viteza undeva pe la 20km/h si am apucat sa si franez, bine ca n-am tras de volan ca intram in masinilie care erau parcate. La 10 m masina de politie, dar nici unul nu a catadicsit sa coboare, eu m-am pierdut putin cu nervii si mai sa il iau la bataie pe mos, cand ma acuza tot el pe mine, ca de ce merg cu masina pe acolo, pe unde a trecut el straduta si loc nepermis, si neasigurandu-se. Nu s-a pus problema de dus la spital, era vis a vis spitalul, si el mai mult se uita la pantalonii pe care ii avea murdari.

Cat despre cel cu C4, nasol, rau de tot, ca o sa il aiba pe constiinta si dosar penal tot o sa aiba. Poate daca mergea mai incet il evita, poate .
RIP

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 18-Iul-2006 13:50

Aici singura eroare e a celui de la volan si a celui care era traversa pe unde nu trebuie. Primul nu avea viteza legala, al doilea traversa ilegal. Putea fi orice masina.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 18-Iul-2006 14:50

Merg unii cu 80 printre blocuri, ce sa ma mai mir ca te omoara pe bulevard...

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mar 18-Iul-2006 15:29

si eu am patit-o, acum un an.
masina avea 2 saptamani si intr-o intersectie(la potcova,langa parkul titan) un mosulica a trecut pe rosu pe diagonala intresectiei, nu am putut sa-l evit: a sarit pe capota, masina s-a oprit instantaneu si a cazut jos si s-a rostogolit de vre-o doua ori.
nu a avut decat o zgarietura la cot si o umflatura la sold. am fost cu el la spital, am asteptat politia acolo am avut dosar de cercetare......vr-o trei luni am mers cu dovada.

cat despre mosulica, a fost externat in seara respectiva (chiar eu l-am dus acasa), ghinionul meu a fost ca fiul lui este avocat si a tot fost prin spitale cu el sa-l intreneze dar degeaba...am fost nevinovat.

totusi ramai cu sekele.
nasol pentru baiatul ala cu c4 dar parerea mea este ca vina apartine 80% victimei.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 18-Iul-2006 20:18

he he, la mine in intersectie este saptamanal o tamponare usoara, ca circula dementii cu 50-60 pe alei si nu mai au timp sau nu mai vad sa opreasca la cedeaza trecerea si poooc another one bites the dust, eu era s-o patesc de doua ori in aceeasi zi, ruland pe drumul cu prioritate, prima data am franat si ne-am oprit la milimetru, a doua oara unul cu logan in fata mea la 10m a furat-o urat de la o octavia, daca plecam cu scartz din intersectie eu eram in locul loganului :roll:
it's a dog eat dog world out there!
Cosmin

Înapoi la “Diverse”