Peste o luna sper sa ma numar si eu printre fericitii posesori de Citroen C3. Am inceput deja pregatirile, m-am uitat dupa trusa medicala, triunghi, extinctor, covorase, huse, samd. Dar de pe lista nu putea bineinteles sa lipseasca alarma.
Asa ca m-am interesat cum sta treaba cu alarma. Am intrebat la ATS Titulescu pe dealer-ul cu care am semnat bonul de comanda la C3 daca pot sa montez alarma si in alta parte decat la ei. Omul mi-a zis ca ma pot duce la orice firma omologata RAR. Nu mi-a putut da mai multe detalii, ce tip de alarma monteaza ATS, doar ca pretul ar fi undeva pe la 6-7 milioane. Cum stiam ca oamenii de la ATS au pareri diferite si ca nu prea se sincronizeaza intre ei, am zis ca ar fi bine sa intreb si la ATS Pipera de problema mea cu alarma, ca sa fiu sigur ca nu fac vreo boacana si pierd garantia.
Ma duc si intreb si la ATS Pipera. Aici aflu ca se pot monta 2 tipuri de alarme. Alarma de fabrica, care costa vreo 13 milioane

Cum stiam ca Electronic Tudor e importator oficial Autowatch in Romania, am sunat si la ei sa ma interesez de treaba cu alarma. Ce pret credeti ca au ei pt. 375 CLAM? 5 milioane, pt. versiunea cu senzori volumetrici si de soc, manopera inclusa

Si acum o intrebare. Si-a mai pus cineva alarma Autowatch 375 CLAM pe C3 la Electronic Tudor? Sunteti multumiti de alarma si de serviciile celor de la Electronic Tudor? Mie mi s-au parut OK dupa ce am vorbit cu ei la telefon. Imi convine pretul cu manopera inclusa, care e mult mai mic decat la ATS, garantia pe viata si mai ales faptul ca ma lasa sa stau langa masina. Frunzarind forumul, am vazut ca parca maximus si-a pus alarma la ei. Ideea e ca ma intereseza o alarma compatibila cu masina (am o obsesie sa nu vad fire taiate prin masina) si niste servicii profesionale ale celor care o vor monta (sa aiba rabdare si sa nu bage surubelnita in bord). Nu ma zgarcesc, daca e nevoie pot sa-i rasplatesc cu 20-30 RON (poate si mai mult) pe meseriasi, numai sa faca treaba buna si sa nu-mi fie afectata garantia la masina.
Astept parerile voaste despre subiectul asta.
Merci mult.