Am gasit-o lovita, foarte usor, cam 1 cm lungime, cativa mm infundata tabla, nici macar vopseaua nu s-a luat.
Cat sa te enervezi ca trebuie sa revopsesti toata zona respectiva...
Acum , masina fiind asigurata casco, unde ma duc s-o repar, ce experiente ati avut cu genu' asta de reparatii?
Ca la ats vad ca abia in septembrie au timp si nu-i musai s-o repar acolo. Si desi e putin lovita, vreau sa iasa ca inainte,nu sa cada vopseaua si chitul dupa 2-3 ani, desi in zona unde e lovita tabla e dubla, nu stiu cum or sa faca,cred ca doar chitul rezolva ...
Service pentru tinichigerie-vopsitorie. Care?
Moderator: Echipa Tehnica
Pai in primul rand intreaba-ti agentul asigurator (de fap constatator), ca te poate trimite undeva sa-i convina si lui dar si tie, in afara de ATS 
Vezi totusi sa nu fie cea mai ieftina bomba
Dar daca nu-i asa de grav (hm, 1 cm) si nu esti prea pretentios, nu-ti strica CASCO pe asa ceva, ori mergi cu ea asa si astepti reducerea pentru noua polita anuala, ori astepti sa se mai intample ceva (doamne fereste) si sa mergi atunci pentru ambele chestii.

Vezi totusi sa nu fie cea mai ieftina bomba

Dar daca nu-i asa de grav (hm, 1 cm) si nu esti prea pretentios, nu-ti strica CASCO pe asa ceva, ori mergi cu ea asa si astepti reducerea pentru noua polita anuala, ori astepti sa se mai intample ceva (doamne fereste) si sa mergi atunci pentru ambele chestii.
Cosmin
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cred ca merita sa incerci procedeul cu ventuza, poate isi revine tabla la loc, Asta in cazul in care nu merge impinsa tabla la loc din directia opusa infundarii.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Eu am avut doua accidente usoare pana acum. Ambele reparate la Augsburg Colentina.
Prima data, la aripa stanga fata, cativa cm buni langa far + spoiler + far.
A doua oara, aripa stanga spate, ceva mai serios, + spoiler + stop.
Vreau sa zica ca arata destul de bine, numai diferenta de culoare fata de restul caroseriei este vizibila, dar f f discret. Banuiesc ca e ceva ce nu se poate evita in astfel de situatii.
Avand in vedere ca in ambele situatii am avut de asteptat importul de spoilere, nu stiu exact cam cat timp le-ar fi luat numai tinichigeria.
Sper sa te ajute experientele mele.
Bafta si sa nu aveti nici un fel de probleme.
Prima data, la aripa stanga fata, cativa cm buni langa far + spoiler + far.
A doua oara, aripa stanga spate, ceva mai serios, + spoiler + stop.
Vreau sa zica ca arata destul de bine, numai diferenta de culoare fata de restul caroseriei este vizibila, dar f f discret. Banuiesc ca e ceva ce nu se poate evita in astfel de situatii.
Avand in vedere ca in ambele situatii am avut de asteptat importul de spoilere, nu stiu exact cam cat timp le-ar fi luat numai tinichigeria.
Sper sa te ajute experientele mele.
Bafta si sa nu aveti nici un fel de probleme.
Cum este treaba cu ventuza???
Mai nou si a mea a fost lovita in parcare. Adica era parcata cuminte, in rand cu toate celelalte masini... ok... poate a fost putin mai in fata
) si a trecut unu pe langa ea si mi-a julit tot botu de la un cap la altu.
Mi-a atins masca, pe alocuri s-a luat vopseaua si se vede plasticul negru si mi-a ramas o dunga mata si pe semnul asta _______/\_______ de este el nichelat. Adica acu in loc sa fie nichelat e mat.

Mai nou si a mea a fost lovita in parcare. Adica era parcata cuminte, in rand cu toate celelalte masini... ok... poate a fost putin mai in fata

Mi-a atins masca, pe alocuri s-a luat vopseaua si se vede plasticul negru si mi-a ramas o dunga mata si pe semnul asta _______/\_______ de este el nichelat. Adica acu in loc sa fie nichelat e mat.

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu stiu exact care e treaba cu ventuza, nu am vazut niciodata.
Ornamentul metalic se poate polisha electric cu o pasta speciala. Nici nu banuiti ce surprize o sa aveti.
Ornamentul metalic se poate polisha electric cu o pasta speciala. Nici nu banuiti ce surprize o sa aveti.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Eu am vazut procedeu asemanator la "wheeler dealers" pe un 924, dar nu cu ventuza: se dadea o gaurica in zona afectata, se insuruba in foaia de tabla o tija cu un fel de tarod intr-un capat si la capatul liber cu un maner special de tragere (din doua bucati, una fixa pe tija si una cu o a doua tija mobila, gen pompa de bicicleta de mana) si dai si trage de manerul mobil pana se indreapta tabla.Acum nu stiu cum au astupat gaurica facuta, ca a fost pauza publicitara si am ratat reinceperea emisiunii, dar am vazut ca inainte de a revopsi aripa respectiva, era data bine de tot la flex, de se vedea tabla nu galvanul, deci posibil sa fi sudat ceva acolo.
Eu am avut un picior dat in aripa de s-a infundat (urma inca o mai am) si pe la ATS mi-au dat cu ciocanelul de jur imprejur, dar asta a insemnat doar limitarea proportiilor dezastrului
Oricum lovitura era pe suprafata curba, sus in zona oglinzii, nu pe plan.
Super frustrant s-o gasesti zgariata sau lovita intr-o parcare
.
Eu am avut un picior dat in aripa de s-a infundat (urma inca o mai am) si pe la ATS mi-au dat cu ciocanelul de jur imprejur, dar asta a insemnat doar limitarea proportiilor dezastrului

Super frustrant s-o gasesti zgariata sau lovita intr-o parcare

Cosmin
Eu am o lovitura pe aripa spate dreapta, undeva sus, spre stop, intr-o zona de unde eu nu-mi dau seama cum s-ar putea actiona de dedesubt, pentru ca este chiar pe colt. O am de toamna trecuta, din parcarea Carrefour Colentina. Este de marimea unui pumn si cred ca tot prin acelasi procedeu a si aparut. Pur si simplu am gasit-o acolo cand m-am intors cu cumparaturile.
Banuiesc ca singura modalitate de a o indrepta este tot un fel de ventuza sau tija. Mai rau este ca vopseaua sta sa sara si n-o sa scap de revopsire. Tot la Augsburg, la o intrebare informativa, mi-au spus (iarna trecuta) ca toata distractia m-ar costa 500 RON.
Banuiesc ca singura modalitate de a o indrepta este tot un fel de ventuza sau tija. Mai rau este ca vopseaua sta sa sara si n-o sa scap de revopsire. Tot la Augsburg, la o intrebare informativa, mi-au spus (iarna trecuta) ca toata distractia m-ar costa 500 RON.