Romanian International Air Show 2006
Moderator: Echipa Tehnica
- Lucian T
- Stapanul Uleiului
- Masina: CITROEN CX 20 RE, 1986
Cred ca vin si eu. Mi-as fi dorit sa ajung la festivalul de arta medievala de la Sighisoara (care este in aceeasi perioada), dar este posibil sa nu am bani suficienti. Ptr. 2 zile cu cortul la Navodari costurile sunt la jumatate. Sighisoara mai este si la anul. Meeting aviatic n-am mai vazut de 10 ani.
Recunosc, mor de placere cand ma plimb cu liftul!
...cred ca ajung si eu acolo pe 30 , dupa o noapte de zbantuiala la Liberty Parade din Saturn.
@jgr1001 : " Despre bilete nu stiu, dar in principiu sunt nelimitate ca numar. Ca pret, in 2001 un bilet era 50.000. Nu poate fi cu mult mai scump acum "
de pe site-ul roias.ro am inteles ca "...29-30 Iulie 2006, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu/Constanţa - INTRAREA LIBERA "
@jgr1001 : " Despre bilete nu stiu, dar in principiu sunt nelimitate ca numar. Ca pret, in 2001 un bilet era 50.000. Nu poate fi cu mult mai scump acum "
de pe site-ul roias.ro am inteles ca "...29-30 Iulie 2006, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu/Constanţa - INTRAREA LIBERA "
bezz scrie:
ti-ai facut bagajele pentru roias?
Ca tot mai intrebat in alt topic...iti raspund aici

Aseara mi-am cumparat un cort. Mai trebuie sa fac rost de doua scaune pliante si cam atat.
Sper sa gasesc loc de campare la Hanul Piratilor, ca astea nu se pot rezerva
O sa plec probabil vineri dimineata (adica pe la 3-4

Bafta!
Se pare ca m-am inselat cu sponsorii, au strans ceva sponsorizari.
Abia astept sa ne vedem, s-ar putea sa mai vin cu un proaspat posesor de C4 din Mihail Kogalniceanu, asta daca-l intereseaza clubul.
Speram sa ajunga si Andrei, baremi din interes profesional (n-avem fotograf
)
Se pare ca m-am inselat cu sponsorii, au strans ceva sponsorizari.
Abia astept sa ne vedem, s-ar putea sa mai vin cu un proaspat posesor de C4 din Mihail Kogalniceanu, asta daca-l intereseaza clubul.
Speram sa ajunga si Andrei, baremi din interes profesional (n-avem fotograf

Cosmin
high energy music expression
sint la Abrud la vtm, din asta imi cistig piinea mai nou si nu pot ajunge la roias, din pacate. have fun
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
multzam si tie!
deci ma apuc de impachetat, maine dimineata ajung dar din pacate nu o sa am net sa va zic cum e vremea si radarele; oricum azi (joi) a plouat serios prin zona constanta, sper sa fie doar asa de racorit un pic.
pana la urma, in afara de Arise si Cristi (jgr) mai vine cineva? (kristi?dumiflo?luciant?).
Sa ne vedem sanatosi, drive safe
.Io plec cu Loganu'
.
deci ma apuc de impachetat, maine dimineata ajung dar din pacate nu o sa am net sa va zic cum e vremea si radarele; oricum azi (joi) a plouat serios prin zona constanta, sper sa fie doar asa de racorit un pic.
pana la urma, in afara de Arise si Cristi (jgr) mai vine cineva? (kristi?dumiflo?luciant?).
Sa ne vedem sanatosi, drive safe

Cosmin