Cind o sa am timp si bani (adica niciodata

Moderator: Echipa Tehnica
WLD scrie:Nu mi-a placut titlul, era cam tendentios.
Felicitari "drace"! Tare faina excursie! Si mobra la fel! S-o stapanesti sanatos.
Draku scrie:dar ce parere ai domnu' paco, de "privilegiul" pe care il au motociclistii de a plati asigurarea obligatorie tot anul, desi motociclismul este o activitate sezoniera (cel putin in tara noastra) ?
din cauza de vreme, bineinteles....
mi se pare ca te cam bucuri ca un om a patit ceva....
iar asta cred ca nu este o atitudine demna de imaginea pe care ti-o promovezi aici....
iti sugerez sa citesti rubrica de accidente de pe forumul motociclistilor si dupa aia mai discutam....e destul de nasol sa afli ca oameni pe care ii cunosteai personal sau cu care doar corespondai pe forum au patit ceva sau chiar si-au pierdut viata (din vina lor sau a altora, nu conteaza)
ei, dar poate ca sunt subiectiv, intrucat sunt motociclist (zic eu), destul de proaspat, dar totusi....
stima !
PS
si, DA !, am fost in grupul celor 5-6 motociclisti care i-au dus flori la spitalul Elias in noaptea aia, la ora 23.30, ca sa nu intrebati.
si culmea, niciunul nu face parte din niciun partid, iar florile le-am platit din buzunarul propriu
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori