"""review""" C4 VTS
Moderator: Echipa Tehnica
"""review""" C4 VTS
nu stiu daca a mai dat cineva de aceasta "opera" inainte - cred ca trebe infiintata sectiunea WTF urgent: http://www.sfin.ro/articol_5034/inutili ... blica.html
caut inca un CX TRD2
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu cred ca merita bagat in seama. Omul asociaza Renault cu Citroen, care in afara de faptul ca sint constructori francezi nu prea mai au nimic in comun. Oricum comentariile sint de om care a condus toata viata dacia sau vreo alta cazatura.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Si oricum, acel sistem de avertizare a depasirii liniei e optional, nu ti-l baga nimeni pe git... La noi probabil ca e inutil pentru ca noi nu avem sosele, daramite marcaje 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
pentru o intelegere mai completa a personajului :P http://www.topgear.ro/frontend
caut inca un CX TRD2
- nicum
- Moderator
...sint curios pe ce criterii l-au angajat pe pustiulica asta. Eu cred ca ne pierdem vremea. Oricum peste citiva ani o sa vada lucrurile altfel.
-
- pasionat
http://www.topgear.com/drives/A7/A7/roa ... 01/01.html
si aici cel al lui jeremy Clarkson:
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _2,00.html
aici puteti sa vedeti concluziile celor de la topgear UK .
Concluzia este ca pustiuluica ala este , din punctul meu de vedere ,un idiot
si aici cel al lui jeremy Clarkson:
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _2,00.html
aici puteti sa vedeti concluziile celor de la topgear UK .
Concluzia este ca pustiuluica ala este , din punctul meu de vedere ,un idiot
vedeti, stia impuscatul de ce ii trimitea mai intai pe tineri la un post la tara, unde sa capete experienta, apoi undeva mai aproape de oras...si doar peste ceva ani buni cand se mai coceau, ii aducea la oras 
Individul asta este cel mai bun exemplu. Dar ma rog, daca patronul prefera sa ii dea 100 E unuia ca asta in loc de 1000 E unuia cu experienta...rezultatul se vede.

Individul asta este cel mai bun exemplu. Dar ma rog, daca patronul prefera sa ii dea 100 E unuia ca asta in loc de 1000 E unuia cu experienta...rezultatul se vede.
ce jena de om ! cred ca trei sferturi din forumisti obisnuiti sunt capabili de a scrie fraze mai coerente decat ale lui. articolul sau nu are nici cap nici coada.
poate ca ar fi fost mai util daca respectivul individ ar fi ajuns si el la varsta la care sa poata detine un carnet de conducere. poate in acele conditii "drive testurile" ar dura mai mult de 10 min si s-ar desfasura in alte locuri decat niste parcari private.
este doar un prost sinistru care se si vede un clarkson al romaniei, dar scoate din el niste cugetari de-ti umple curu de lacrimi si inima de trandafiri potcoviti. sa-i dea dumnezue sanatate si viata lunga ca sa aiba timp sa faca toti misto de el.
cu toate cele necesare,
poate ca ar fi fost mai util daca respectivul individ ar fi ajuns si el la varsta la care sa poata detine un carnet de conducere. poate in acele conditii "drive testurile" ar dura mai mult de 10 min si s-ar desfasura in alte locuri decat niste parcari private.
este doar un prost sinistru care se si vede un clarkson al romaniei, dar scoate din el niste cugetari de-ti umple curu de lacrimi si inima de trandafiri potcoviti. sa-i dea dumnezue sanatate si viata lunga ca sa aiba timp sa faca toti misto de el.
cu toate cele necesare,
baietica ala ma enerveaza la culme
e un idiot
e sefu de la top gear si asa se umfla in pene pe la emisiuni si e un ala rrrrarrrait si prost
ma cum dracu ii alege pe astia can eu stiu o gramada de prieteni care mananca masini pe paine frate
a cui pila o mai fi si asta?
pe onoarea mea n-am vazut un prost mai mare ca asta
e un idiot
e sefu de la top gear si asa se umfla in pene pe la emisiuni si e un ala rrrrarrrait si prost
ma cum dracu ii alege pe astia can eu stiu o gramada de prieteni care mananca masini pe paine frate
a cui pila o mai fi si asta?
pe onoarea mea n-am vazut un prost mai mare ca asta
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”