"""review""" C4 VTS

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

bkdc
simpatizant

"""review""" C4 VTS

Mesajde bkdc » Vin 04-Aug-2006 23:31

nu stiu daca a mai dat cineva de aceasta "opera" inainte - cred ca trebe infiintata sectiunea WTF urgent: http://www.sfin.ro/articol_5034/inutili ... blica.html
caut inca un CX TRD2

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 05-Aug-2006 07:30

trimis cateva vorbe de duh autorului, astept proces! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Cosmin
high energy music expression

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Sâm 05-Aug-2006 14:55

Omul asta, pe numele lui de editorialist se numeste Costin Giurgea. Editorialul scris de el este total incoerent. L-am citit de doua ori si am renuntat sa mai incerc sa inteleg ceva. Nu merita atentie din partea nimanui.
Fun Citroen

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Sâm 05-Aug-2006 18:31

Nu cred ca merita bagat in seama. Omul asociaza Renault cu Citroen, care in afara de faptul ca sint constructori francezi nu prea mai au nimic in comun. Oricum comentariile sint de om care a condus toata viata dacia sau vreo alta cazatura.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 05-Aug-2006 20:38

Ntzzzz, nu cred, poate vreun golf sau vreo octavia, o masina "de fier" ceva...unul urcat din dacia in citroen nu mai contenea cu laudele.
Cosmin

high energy music expression

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Sâm 05-Aug-2006 21:20

Si oricum, acel sistem de avertizare a depasirii liniei e optional, nu ti-l baga nimeni pe git... La noi probabil ca e inutil pentru ca noi nu avem sosele, daramite marcaje :(
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Sâm 05-Aug-2006 21:37

I-am scris ºi eu câteva cuvinte cãcãnarului.

Interesant acum este faptul dacĂŁ ATS-ul va avea vre-o replicĂŁ.

bkdc
simpatizant

Mesajde bkdc » Dum 06-Aug-2006 13:37

pentru o intelegere mai completa a personajului :P http://www.topgear.ro/frontend
caut inca un CX TRD2

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Dum 06-Aug-2006 14:53

...sint curios pe ce criterii l-au angajat pe pustiulica asta. Eu cred ca ne pierdem vremea. Oricum peste citiva ani o sa vada lucrurile altfel.

el_ovy
simpatizant

Mesajde el_ovy » Dum 06-Aug-2006 21:12

trebuie sa umple si ei paginile cu ceva ca altfel "zboara"....
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Dum 06-Aug-2006 23:06

http://www.topgear.com/drives/A7/A7/roa ... 01/01.html
si aici cel al lui jeremy Clarkson:
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _2,00.html

aici puteti sa vedeti concluziile celor de la topgear UK .
Concluzia este ca pustiuluica ala este , din punctul meu de vedere ,un idiot

crocodilu
just curious

Mesajde crocodilu » Lun 07-Aug-2006 08:34

vedeti, stia impuscatul de ce ii trimitea mai intai pe tineri la un post la tara, unde sa capete experienta, apoi undeva mai aproape de oras...si doar peste ceva ani buni cand se mai coceau, ii aducea la oras :)

Individul asta este cel mai bun exemplu. Dar ma rog, daca patronul prefera sa ii dea 100 E unuia ca asta in loc de 1000 E unuia cu experienta...rezultatul se vede.

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Lun 07-Aug-2006 09:05

trimis cateva vorbe de duh autorului, astept proces! :twisted: :lol: :lol: :lol:

@bezz , l-am "binecuvantat" si eu pe autor ! :lol:

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Lun 07-Aug-2006 09:39

ce jena de om ! cred ca trei sferturi din forumisti obisnuiti sunt capabili de a scrie fraze mai coerente decat ale lui. articolul sau nu are nici cap nici coada.

poate ca ar fi fost mai util daca respectivul individ ar fi ajuns si el la varsta la care sa poata detine un carnet de conducere. poate in acele conditii "drive testurile" ar dura mai mult de 10 min si s-ar desfasura in alte locuri decat niste parcari private.

este doar un prost sinistru care se si vede un clarkson al romaniei, dar scoate din el niste cugetari de-ti umple curu de lacrimi si inima de trandafiri potcoviti. sa-i dea dumnezue sanatate si viata lunga ca sa aiba timp sa faca toti misto de el.

cu toate cele necesare,

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Lun 07-Aug-2006 18:48

baietica ala ma enerveaza la culme

e un idiot

e sefu de la top gear si asa se umfla in pene pe la emisiuni si e un ala rrrrarrrait si prost

ma cum dracu ii alege pe astia can eu stiu o gramada de prieteni care mananca masini pe paine frate

a cui pila o mai fi si asta?

pe onoarea mea n-am vazut un prost mai mare ca asta

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”