Lumini Xsara
Moderator: Echipa Tehnica
Lumini Xsara
M-am hotarat sa-mi pun Xenon pe Xsara. Faza mica. 270e+TVA ptr ambele faruri.
Ideea este ca nu mai stiu ce becuri am pe faza mica. H1 sau H7?
Ce stiu cu siguranta este ca becul de pe faza mare e acelasi tip cu cel de pe ceata. Dar daca e H1 sau H7, habar n-am.
Ma ajuta cineva?
Ideea este ca nu mai stiu ce becuri am pe faza mica. H1 sau H7?
Ce stiu cu siguranta este ca becul de pe faza mare e acelasi tip cu cel de pe ceata. Dar daca e H1 sau H7, habar n-am.
Ma ajuta cineva?
Re: Lumini Xsara
metrathon scrie:Ideea este ca nu mai stiu ce becuri am pe faza mica. H1 sau H7?
Ma ajuta cineva?
Nu stiu la Xsara, dar la C3 becurile sunt urmatoarele (informatia luata din manual, n-am verificat efectiv):
- proiectoare ceata: 1xH1
- faza scurta (feu de croisement): 1xH7
- faza lunga (feu de route): 2xH1
Ce ai mai facut cu becurile?
Am si eu o intrebare: ale tale erau originale?
Daca da, ce marca erau?
Am senzatia ca nenorocitii de la ATS mi-au pus niste porcarii cand mi-au schimbat farurile.
Acum se vede ca dracu' fata de cum se vedea inainte de accident.
Nu stiu de ce, dar am din ce in ce sentimentul ca ATS e o mare TEAPA, si trebuie sa ne ferim de ei.
Eu oricum ma duc la ANPC cu prima ocazie cand am timp, ca au ajuns prea departe cu indiferenta fata de client.
Daca intr-adevar mi-au pus alte becuri in service, se mai adauga o chestie pe lista.
Am si eu o intrebare: ale tale erau originale?
Daca da, ce marca erau?
Am senzatia ca nenorocitii de la ATS mi-au pus niste porcarii cand mi-au schimbat farurile.
Acum se vede ca dracu' fata de cum se vedea inainte de accident.
Nu stiu de ce, dar am din ce in ce sentimentul ca ATS e o mare TEAPA, si trebuie sa ne ferim de ei.
Eu oricum ma duc la ANPC cu prima ocazie cand am timp, ca au ajuns prea departe cu indiferenta fata de client.
Daca intr-adevar mi-au pus alte becuri in service, se mai adauga o chestie pe lista.
geam faruri
e normal ca "geamul" de la faruri sa capte niste pete rotunde pe interior, ca si cum ar fi aburit?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu precizezi originea petelor: daca se abureste geamul, atunci farul nu e etansat bine. Daca sint pete de culoare, atunci poate ai pus becuri mai mari? Totusi, masina ta e prea noua ca sa apara pete de la imbatrinirea materialului...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
faruri
mi-e greu sa spun care e cauza. dealtfel cam asta as vrea sa stiu si eu.
au un diametru de ~1cm si nu cred ca sina aburite pentru ca probabil nu ar persista sau ma rog, nu in aceleasi locuri. de schimbat farurile nici vorba.
poate reusesc sa fac o poza.
au un diametru de ~1cm si nu cred ca sina aburite pentru ca probabil nu ar persista sau ma rog, nu in aceleasi locuri. de schimbat farurile nici vorba.
poate reusesc sa fac o poza.
Avem un grup creat pe Yahoo unde poti pune poze (deocamdata).
http://groups.yahoo.com/group/citroenro
http://groups.yahoo.com/group/citroenro