Subiect fara nume - si fara rost :(

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 14-Aug-2006 11:05

Facem reducere la membrii care isi platesc cotizatia :wink:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 14-Aug-2006 14:16

nicum scrie:Facem reducere la membrii care isi platesc cotizatia :wink:

Pai ce reducere mai e asta? Cotizatia + Asigurarea - reducerea ma scoate mai scump decat daca ma duc la colt la Olsitu' ruginit si bat palma cu ala de acolo sa-mi faca mai ieftin....nu-i strica piata lui WLD

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Lun 14-Aug-2006 15:58

Nu mai ai voie sa te duci la vinzatorii de la colt de strada. Ai inceput sa gindesti si tu ca paco si ca multi altii, dealtfel. Cind o sa incercati si voi sa ginditi pe termen lung? :evil:
Cind o sa scapam de mentalitatea "cu vro 150 cai si consum 2 juma' daca s-ar putea", o sa mai mergem si noi inainte... In fine, nu vreau sa reiau un subiect care s-a mai discutat....
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 14-Aug-2006 18:00

Nicum, te cred ca urmaresti si nu pierzi fiecare mica si pricajita de ocazie sa te iei de mine. Eu ti-am lasat RS-ul erect in pace, ce-ar fi sa-mi lasi BX-ul meu bleg in aceeasi stare? Esti total pe dinafara si am sa-ti demonstrez :

- niciodata nu am fost "zgarcit" cu consumul masinii, am platit la pompa cu varf si indesat dorinta si placerea mea de a avea motoare puternice. Nu am pus gaz pe nici o masina in speranta salvarii unui sfantisor.
- cred ca TU nu gandesti pe termen lung, ca daca gandeai pe termen lung nu investeai o avere sa resuscitezi un bx oarecare si descopereai dacia golan, oricum net superioara oricarui RS, GT, ZZ sau MM, chiar si numai pentru faptul ca are tabla toata si nu a inceput sa se exfolieze asemeni unei cepe.
- ce are stilul de gandire al lui Paco, nu vad nimica rau...este "consumer". Acum daca cuiva nu-i (mai) place lichidul verde, inseamna ca gandeste nu-stiu-cum? Poate omul are nevoie mai mult ca niciodata de siguranta, ai sa vezi ca vin momente in viata cand mai trebuie sa ai si alte preocupari decat sa stai cu lighianu' pe sub masina sa culegi picaturile de LHM.
- Sa stii ca asa zisii vanzatori de strada erau "just a figure of style", pana in prezent am avut un agent de asigurari care imi venea acasa, vorba aceea, pleaca anual de la mine cu o suma frumusica. Daca mai pun aici si cele 3 masini personale ale tatalui meu, plus cele de la firma, cred ca iti faci o imagine.

ca si o concluzie, sunt bulversat de acuzatia ta cum ca din cauza mea nu mergem noi inainte, te rog dezvolta. Iarta-ma, dar nu ai stofa de moderator.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 14-Aug-2006 20:25

Pai, daca stau sa ma gandesc, ideea de 150 de cai si 2 litri la suta e gandire pe termen lung, toti producatorii de masini tind spre asta.

Inteleg ca eu si alexd nu gandim bine si nici pe termen lung. Ma bucur, eu ma simt excelent in compania roadelor gandirii lui alexd, citesc cu incantare ce scrie, in schimb, unii ganditori de pe aici ma plictisesc de moarte. Printre ei, cu voia dvs. si nicu, care de fiecare data cand ne prinde criticand Citroenul (eu n-am mai facut-o de mult!) ne trage de urechi: sa nu mai ziceti pe urma ca Citroenul e masina proasta, faceti asa, dregeti asa.
Eu am mai propus odata sa fie eliberat din inalta functie pe care (abuviz) o detine, dar n-am insistat, pentru ca intre timp a scazut si interesul meu pt subiecte. Dar nu e normal sa fim pusi la gazeta de perete de moderatorul susnumit. Nu credeti?
Nicu, daca ai fi mai relaxat (si poate ca functia te tensioneaza) ai fi simpatic cu credinta ta monomana in BX... 8)

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Lun 14-Aug-2006 21:29

alexd: nu am nimic personal cu tine. Mesajul era dat in calitatea mea de user obisnuit si nu de moderator. Nu amesteca lucrurile.
Iarasi te rog sa lasi BX-ul meu in pace. De asemena si vopseaua de pe el, care te asigur, sta bine, nu se exfoliaza ca la dacia lighean, spre exemplu. In plus vechitura mea de BX sta cel mai bine "sculata" dintre toate BX-urile, desi e cea mai veche. Masina am luat-o cu GPL, asa ca... iarasi te rog: nu amesteca lucrurile!
Eu am facut referire doar al modul de gindire pe termen scurt tipic romanesc: mie ce-mi iese la afacerea asta? A scris nitro pe undeva un post foarte pertinent pe tema asta. Nu vred ca as mai putea adauga ceva.
Ce legatura au motoarele puternice, dacia golan, etc. cu ce am spus eu? Voi nu intelegeti ca daca vrem sa fim bagati in seama, daca vrem sa se uite cineva la noi, trebuie sa fim o personalitate juridica cu multi membrii in spate? Daca atit de putin lucru e asa de greu de priceput, eu renunt in a va explica.
Ce legatura are calitatea mea de moderator cu toate astea? Ti-am sters vreun post? Ai primit vreo sanctiune? Poate mi-am permis cumva sa am o alta parere decit tine?
Scurt si la obiect: in momentul in care clubul va avea sute (nu zic mai mult) de membrii platitori cam care crezi ca vor fi discounturile pe care le va obtine clubul? O sa-l rog pe Catalin sa faca o estimare. In situatia de acum o sa fim fericiti cu 5% cel mult. In situatia prezentata de mine... hmm... 30% nu e mult!
Alt exemplu: poate nu stii cum era ATS acum citiva ani. Nu ca acum ar sta grozav, dar sint niste schimbari in bine. Sa fi sigur ca exista oameni la ATS care citesc forumul. Ca lucrurile se misca incet e partea a doua...
I rest my case :!:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 14-Aug-2006 21:50

nu am nimic personal cu tine. Mesajul era dat in calitatea mea de user obisnuit si nu de moderator. Nu amesteca lucrurile.

Nici eu nu am nimic cu tine si tocmai de aceea ma socheaza interventiile tale. Din contra, incerc sa ma imprietenesc cu toata lumea. Ca nu-mi ies pasentele cu toti, este altceva, e ca si cu lhm-ul: nu toti il inghit.

Iarasi te rog sa lasi BX-ul meu in pace. De asemena si vopseaua de pe el, care te asigur, sta bine, nu se exfoliaza ca la dacia lighean, spre exemplu. In plus vechitura mea de BX sta cel mai bine "sculata" dintre toate BX-urile, desi e cea mai veche. Masina am luat-o cu GPL, asa ca... iarasi te rog: nu amesteca lucrurile!

Sa-ti traiasca si la cat mai putine scufundari, dar eu nu vorbeam despre vopseaua de pe "lighean" ci despre tabla de pe bx...."

Eu am facut referire doar al modul de gindire pe termen scurt tipic romanesc: mie ce-mi iese la afacerea asta?

Iarasi incurci borcanele, nu are cum sa-mi fi iesit mie ceva de la afacerea asta, pt ca este o afacere in care dau bani, nu intermediez. A, ca sunt interesat de un discount pentru ca am volum mare...sorry, my fault, daca asta ma face antisocial, comunist cu mentalitate ipocrita si lichea parvenita atunci vreau mai scump!

A scris nitro pe undeva un post foarte pertinent pe tema asta. Nu vred ca as mai putea adauga ceva.
Ce legatura au motoarele puternice, dacia golan, etc. cu ce am spus eu? Voi nu intelegeti ca daca vrem sa fim bagati in seama, daca vrem sa se uite cineva la noi, trebuie sa fim o personalitate juridica cu multi membrii in spate? Daca atit de putin lucru e asa de greu de priceput, eu renunt in a va explica.
Ce legatura are calitatea mea de moderator cu toate astea? Ti-am sters vreun post? Ai primit vreo sanctiune? Poate mi-am permis cumva sa am o alta parere decit tine?

In umila mea parere, um moderator nu trebuie sa cada in panza intinsa de niscai useri mai antisociali ca mine sau ca paco, ba mai mult sa le alimenteze acestor "neaveniti" setea de "revenge" .

Scurt si la obiect: in momentul in care clubul va avea sute (nu zic mai mult) de membrii platitori cam care crezi ca vor fi discounturile pe care le va obtine clubul? O sa-l rog pe Catalin sa faca o estimare. In situatia de acum o sa fim fericiti cu 5% cel mult. In situatia prezentata de mine... hmm... 30% nu e mult!

Hai sa-l lasam pe WLD cu ale lui, sunt sigur ca stie el mai bine ce discounturi poate da fiecarui client in functie de cererea lui ( am avut ceva legaturi cu brokerii de asigurari si cam stiu vag, asa, cum merge)

Alt exemplu: poate nu stii cum era ATS acum citiva ani. Nu ca acum ar sta grozav, dar sint niste schimbari in bine. Sa fi sigur ca exista oameni la ATS care citesc forumul. Ca lucrurile se misca incet e partea a doua...
I rest my case

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 14-Aug-2006 22:25

Off...Can't we just get along? :roll:
Si de la review vad ca ati ajuns la mici diferende...Mai Paco zii si tu sa continue cu review-ul, ca-mi place masina.
Apropo, Ti-ai dat jos TDI-ul ala de pe hayon? 8)
Si vad ca Ligheanul a devenit inamicul public Nr. 1 :twisted: (sau omu' negru') dar nu-mi explic de ce.
Cosmin
high energy music expression

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 14-Aug-2006 22:29

Vad ca se vorbeste despre mine asa ca nu pot sa nu intervin.
Din pacate sunt nevoit sa le dau dreptate lui alexd si paco. Rolul moderatorului este, printre altele, sa nu se lase prins in discutii de catre "elementele antisociale" si mai ales sa nu le dea apa la moara[-X
Nicu e cam prins de pasiunea sa pentru Bx si uneori nu prea vede altceva. Asta nu e un lucru rau ci mai degraba de admirat. Doar ca uneori pasiunea e mai presus de ratiune :oops:

Pe de alta parte este singurul care se implica in aceasta activitate! Eu chiar nu am timp sa mai stau pe forum ca alta data, iar ceilalti... Unii au cam dat bir cu fugitii, iar altii au la fel de putin timp ca si mine. Aceeasi situatie si in cazul celor cu care am infiintat asociatia.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 14-Aug-2006 23:03

Care Asociatie?
Scuze Cata ca sunt un pic acid, dar, sincer, pana si eu am fost surprins ca nu a scris nimeni nimic despre faptul ca, in momentul de fata suntem Asociatie Nonprofit cu personalitate juridica. Ma asteptam ca macar dupa intalnirea din 6 august sa apara ceva. Stiu ca esti foarte ocupat, la fel si Lucian, dar doar voi doi cunosteati toate detaliile si puteati da informatii pertinente.
In afara de cei cativa care am fost la intalnire si nici macar aia toti (unii au plecat mai devreme) nu stiu cati mai stiu lucrul asta.
Nu era oare cea mia importanta veste pe anul asta? :cry:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 15-Aug-2006 06:40

Felicitari pentru asociatie, fara nicio ironie!

Bezz, n-am scos TDI-ul de pe haion, ca mi-e teama sa nu crape una-alta. Si-apoi, orice Passat care vine din spate e derutat, asa incat mai castig o secunda-doua in vesnica alergatura a vietii...

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 15-Aug-2006 06:44

Era sa uit, alex, revino la subiect, si eu vreau sa aflu amanunte despre Renault-ul tau. Vezi cati oameni ti-o cer...

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 15-Aug-2006 08:51

@adytzu: la intilnire s-au impartit niste fluturasi pe care scria ceva de genul "Asociatia Nationala Club Citroen", taxa de inscriere, cotizatie anuala, si un numar de cont :wink:
@alexd: nu contest faptul ca un logan nou se poate comporta per ansamblu mai bine decit un BX, chiar si intretinut, dar care are >20 de ani. Dar mai asteapta tu citiva ani si o sa vezi ca lucrurile se vor schimba. Pentru lista cu probleme golan aruncati un ochi aici: http://daciaclub.tehnoplus.net/DaciaClu ... 0Logan.pdf
@WLD: m-am aprins in momentul in care BX-ul a fost comparat cu ligheanul. BX-ul e o masina middle class, ligheanul e o masina low budget, deci comparatiile sint fortate. Ligheanul ala nu va vedea ever motorizarile si dotarile pe care le-a avut un BX, despre tinuta de drum chiar nu are sens sa vorbim. Si ce, daca sint moderator, nu am voie sa imi dau cu parerea? Mesajele mele au fost in calitate de user si nu de moderator. Si cum vine asta? "elementele antisociale" pot scrie ce vor, dar un moderator nu are voie sa se implice in discutii, trebuie sa-i lase sa abereze linistiti, nu care cumva sa indrazneasca sa aiba o alta parere decit ei... Si nu care cumva sa indrazneasca sa-i modereze (editat/sters posturi, etc.) ca "elementele antisociale" vor urla imediat ca "Eu am mai propus odata sa fie eliberat din inalta functie pe care (abuviz) o detine".

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 15-Aug-2006 09:34

nicum scrie:@adytzu: la intilnire s-au impartit niste fluturasi pe care scria ceva de genul "Asociatia Nationala Club Citroen", taxa de inscriere, cotizatie anuala, si un numar de cont :wink:

Nicu, time out. Mai fa si tu o pauza ca ai obosit. Stiu ca s-au impartit fluturase, DAR NUMAI CELOR PREZENTI LA INTALNIRE. Oare numai ei au dreptul sa stie despre acest lucru? Asta am vrut sa spun. De altfel, de ce-mi bat eu oare capul cu toate astea? :(

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 15-Aug-2006 09:37

Treaba cu functia era mai degraba o ironie, eu prefer sa fiu ironizat decat sa mi se spuna ca aberez, si nu oricum, pe un ton inghetat...Nu cred ca e bine sa ne aplicam etichete definitive. Moderatorii nu trebuie in nici un caz sa fie lipsiti de tact, e cel mai nepotrivit. Parerea mea...

Înapoi la “Diverse”