Cind va opreste politia

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

craso
pasionat

Mesajde craso » Mar 15-Aug-2006 13:42

Sper sa fie corect ce am scris mai sus . Mai multe informatii gasiti in O.G. nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mar 15-Aug-2006 14:09

Am permis de aproape 2 ani si am fost oprit de 3 ori de politie in ultimele 2 saptamani. Pana acum 2 sapt. nu am fost oprit.
Probabil pentru ca m-am plimbat mult prin Mamaia si Constanta.

Se opreau langa mine si spuneau: Buna seara/buna dimineata/actele va rog/O zi buna in continuare.

Pana la urma, am primit si o amenda... dar nu ca sofer ci ca pieton. :D
Am traversat strada, si nu eram pe zebra.
Eram cu o prietena, s-a uitat motociclistu ala la mine, a zis ca el nu da la domnisoare amenda, dar imi da mie... ca de... eu sunt cavaler. :lol:
A tinut sa ma informeze ca acum ma taxeaza cu 250.000 ROL dar din septembrie va fi 8.000.000 ROL.
Am platit a doua zi si in restul zilelor petrecute in Mamaia am cautat constiincios zebrele. Si dura chiar si 10 minute sa gasesti una ca sa treci strada. :cry:

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Mie 16-Aug-2006 10:08

sa va spun o faza tare
eram in drum spre iasi si ma opreste radarul imi arata pe ecran ca aveam 67 in localitate dar eu depasisem un break cu vreo 90 il opreste si pe ala cu dacia cica ala avea 90 si eu 67 sunt super inteligenti baieti astia ,dupa aceea o da in glume cu mine ca cica ia uite ce camera meseriasa avem si face zoom (la o gagica in fusta scurta).

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 16-Aug-2006 15:46

eu daca as castiga un proces cu garcea mi-as lipi pe geam la masina sentinta judecatoreasca :)

nu am avut carnetul suspendat niciodata desi am facut destule in aproape 10 ani de soferie (chiar si 2 tamponari usoare).

ca sfat personal, toate discutiile mele cu un garcea indiferent de ce am facut in momentul in care spuneam fraza "domnule, am impresia ca ne intelegem ca doi oameni inteligenti. intr-adevar dupa lege ..., dar ... " discutia lua o turnura clar in favoarea mea. imediat devin mai maleabili si mai umani. incep sa vada lucrurile din perspectiva ta, si in final te pot ierta. daca la un politia ti-a scapat fraza "dom'le esti chiar prost" ai ars-o cu el. pe toti ii seaca asta. asa ca, mult calm, capul sus, faceti chiar si o gluma cu el, dar nu prea deplasata si scapati usor din situatii delicate. in final sunt si ei tot oameni cu frustrarile si intelegerile lor.

cea mai hazoasa faza a mea cu un garcea:
eram cu masina de firma (telefonie mobila) si iesisem din parcare de la cerf. in geam avea diverse pliante asa cum se obisnuieste pe acolo. din graba si lene le-am lasat acolo. la fantana la mioritza sare un garcea si ma trage pe margine. imi spune ca este ilegal sa am acele flyere la stergator. i-am zabit si i-am spus daca este amabil sa imi dea copii xerox pentru a le trimite impreuna cu flyerele si amenzile firmelor care mi-au pus asa ceva in geam. mi-a zambit si el si m-a intrebat daca ma grabesc si normal ca i-am raspuns ca da. m-a rugat amabil daca pot sa-i dau telefonul mobil pentru un apel scurt la soacra ca stie ca noi la firma de mobile avem gratis. i-am dat telefonul si a vorbit cu soacra 2-3 minute. mi-a adus telefonul la masina (eu normal nu coborasem din masina), mi-a multumit frumos si mi-a spus ca nu m-a pacalit cu flyerele ca este ilegal sa le am la stergator. eu i-am raspuns ca in schimb eu l-am pacalit pentru ca nu ma grabeam asa tare si ca daca dorea sa dea un telefon putea sa ceara asta de la inceput. mi-am recuperat telefonul, am ridicat geamul si am plecat .... cu flyerele la stergator.

Înapoi la “Diverse”