dupa cum se stie deja pana la sfarsitul lui august petrom preia omv si va aparea petromv...
intrebare: noi de unde mai punem benzina?! ca sigur nu va mai fi euro5 made in austria...
petromul era un loc mai din urma, oricum in fata altora, dar parca imi este mila de al meu c4.... voi ce stiti?
petrom preia omv
Moderator: Echipa Tehnica
petrom preia omv
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
...adica o sa avem calitate de la Petrom si preturi de la OMV... un pretext excelent pentru o noua marire de preturi
sper sa ma insel 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Ia priviti aici ce ne vind astia pe post de combustibil (e sticla de la mijlocul paginii): http://www.autoshow.ro/forum/viewthread ... 112&page=2
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
sa fim seriosi, am pus de la agip si cand sunt acum cu doar vreo 7 litri la relanti coboara la 700 de turatii, calculatorul saracul o urca la 1200 doar doar sta la 1000... si nici nu stiu cum sa o scot ca as scoate-o complet sa le-o dau la aia intr-o sticla sa si-o bage unde vor ei, dar nu in c4-ul meu... sucks!
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
eu pun doar OMV. rar de tot mai puneam Petrom cind imi mai picau in mina bonuri de benzina
. dar in rest pun doar 95 de omv. merge brici. si aia e tot Petrom (petrobrazi parca) dar toate benzinele OMV au aditivi. la mine se cunoaste la consum si la sprinturi. mi se pare chiar mai buna decit Top Premium 99. nu am avut probleme cu relanti sau alte prbl. si am 9500 km. nu e f mult. vedem la revizie ce zice filtrul...

cu aia de la omv de 40 de mii merge mai mult decat brici, cand o calci e super de super, consumul nu am sesizat diferente. Nu am pus de 95 ca mi-e mila de ea, si asa e vraiste benzina in romania noastra...
- nicum
- Moderator
@matrixu: Se bazeaza pe faptul ca pompa de benzina actionata de un motor electric care se raceste cu... benzina
Daca nu mai are "lichid de racire" se prajeste si se arde. Povestea e valabila si pentru pompele mecanice de benzina, dar in mai mica masura. Plus ca atunci cind mergi cu benzina putina, "aduni" toata mizeria de pe fund.
In plus la masinile cu injectie, o intrerupere a alimentarii cu benzina inseamna o intrerupere instanta a functionarii motorului.

In plus la masinile cu injectie, o intrerupere a alimentarii cu benzina inseamna o intrerupere instanta a functionarii motorului.