cheie stricata
Moderator: Echipa Tehnica
cheie stricata
fratzilor mi s-a stricat cheia aia principala(tip briceag) si ma gandeam daca stiti unde pot merge sa o repar.am deschis-o io si am incercat sa-i pun arcul bine dar nu merge...nu prea i-am dat de cap.la ats o fi ok sa ma duc?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Pai astia sint in stare de orice sa iti anuleze garantia. Era aici pe form cineva cu un C3, care si-a montat instalatie audio, masina avind preechipare.
Am auzit tot felul de ciudatenii cu garantia, asa ca e bine de intrebat inainte.
Am auzit tot felul de ciudatenii cu garantia, asa ca e bine de intrebat inainte.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
treaba e ca nu a functionat niciodata cum trebuie.ink din februarie de cand am luat masina nu se plia complet insa am zis ca nu-i mare belea...acuma io nu zic sa ma tzina 1 viata...da' parca prea s-a stricat rpd,in 6 luni face ca putza lu irinel...adica e bleaga complet.
am vb cu tipu de la showroom-ul de langa sincai si a zis sa merg la ats sa fac scandal.a,apropo...nush cum da' am pierdut si card-ul masinii....mai e cineva in situatia asta?ce pot face?
10x anticipat...
am vb cu tipu de la showroom-ul de langa sincai si a zis sa merg la ats sa fac scandal.a,apropo...nush cum da' am pierdut si card-ul masinii....mai e cineva in situatia asta?ce pot face?
10x anticipat...
sosorin scrie:treaba e ca nu a functionat niciodata cum trebuie.ink din februarie de cand am luat masina nu se plia complet insa am zis ca nu-i mare belea...acuma io nu zic sa ma tzina 1 viata...da' parca prea s-a stricat rpd,in 6 luni face ca putza lu irinel...adica e bleaga complet.
10x anticipat...
Sunt proaste "by design" :-). Stiu pe cineva cu C4 de un an de zile si ii sta la 45 de grade.
Eu o am de vreo 2 luni si deja sta un pic in afara. Asta e.
Stiu sigur ca se rezolva chiar daca nu mai ai cartela, dar nu cunosc implicatiile financiare :P
A mea e stricata de vreo 3 luni. Am fost la ATS si costa 2,5mil. Nu se merita, pt ce dai banii astia pentru o cheie la fel ca asta?! Ce imi fac abonament la cheie 2,5 mil la 6luni?? E aberant si faza proasta e ca prostia asta de cheie are prinderea pentru rabatare in plastic arcul ala e tinu de o bucatica firava de plastic crestata pe din doua si mai are un sentulet tot din plastic de ghidaj care zboara primul. Alea de la VW sau Audi inca mai merg si dupa 150.000km a mea a tinut doar 16.000 acum am 30.000 si nici n-am sa o schimb!
Faza cu cheia e valabila la toata masina
stiati ca pana si portbagajul e de plastic ???? Eu am aflat dupa ce l-am zgariat 

x3msrk scrie:stiati ca pana si portbagajul e de plastic ???? Eu am aflat dupa ce l-am zgariat
nu te speria, ca asta e masina viitorului, de plastic. siguranta interioara va fi sporita prin-un habitaclu supersmeker la impact, cu tpot felul de airbaguri sau ceor mai inventa, iar ce e in afara se face pulbere. problema e ca piesele alea de plastic sa fie ieftine...si io m-am mirat cand am vazut plastic, dar nu ma lezeaza cu nimic. e mai usoara cu ocazia asta

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Cel mai prost sistem pentru CHEIE
Si a mea de la C4 s`a stricat , e un sistem foarte prost , la celelalte mari care au cheie asemanatoare parca nu se strica asa de repede fratilor ....
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Culmea este ca si la C6 e aceeasi cheie!
Intrebare: ce va face un proprietar de C6 dupa ce a platit 50000euro si ii sta cheia cracanata?
Dar vedeti cu garantia pentru ca se invoca o pagina scrisa in cartea de garantie unde sunt instructiuni de folosire despre deschiderea "briceagului" si de fapt nu se acorda garantie pentru asa ceva!

Intrebare: ce va face un proprietar de C6 dupa ce a platit 50000euro si ii sta cheia cracanata?
Dar vedeti cu garantia pentru ca se invoca o pagina scrisa in cartea de garantie unde sunt instructiuni de folosire despre deschiderea "briceagului" si de fapt nu se acorda garantie pentru asa ceva!

-
- simpatizant
Eu de cand am cumparat masina si mi s-au inmanat cheile, asta tip briceag era un pic cracanata, si cand am intrebat mi s-a spus ca asa sunt toate si ca e un arc stricat care nu tine si ca odata (ca niciodata ca oricum probabil e o poveste) vor duce o politica de schimbare a cheii.
Culmea va spun acum mi s-a stricat acel arc de tot si culmea... pentru prima oara de cand am cheia, nu mai sta cracanata deloc dar nici nu se mai deschide din buton ci frumos o tragi cu degetu afara. Dar cel putin sta in locasul ei si nu mai iese nici de a draq... Sa fie bine sau sa fie rau inca nu am reusit sa imi dau seama...
Si BTW: cunosc un dealer si un mecanic la pejo si mi-au spus sa ma duc cu scandal sa imi schimbe cheia ca nu e normal si o sa o schimbe (pejo si citroen au aceeasi problema cu cheia)
Culmea va spun acum mi s-a stricat acel arc de tot si culmea... pentru prima oara de cand am cheia, nu mai sta cracanata deloc dar nici nu se mai deschide din buton ci frumos o tragi cu degetu afara. Dar cel putin sta in locasul ei si nu mai iese nici de a draq... Sa fie bine sau sa fie rau inca nu am reusit sa imi dau seama...
Si BTW: cunosc un dealer si un mecanic la pejo si mi-au spus sa ma duc cu scandal sa imi schimbe cheia ca nu e normal si o sa o schimbe (pejo si citroen au aceeasi problema cu cheia)
- instalatorul
- simpatizant