Champion vs ATS

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

livd_ro
just curious

Champion vs ATS

Mesajde livd_ro » Lun 21-Aug-2006 15:00

Salut tuturor,
Tocmai m-am intors din tara "mama" a Citroenului, si pentru asta cred ca o sa incep un capitol nou; doar atat am sa spun, cat am in minte proaspata experienta: NU O SA AJUNGEM NICODATA CA EI!!!.
Sa revenim, va rog sa treceti peste asa zisul meu pesimism sau realism (cum vreti sa ii spuneti), am si eu o dilema care imi plutea prin cap de ceva timp. Am postat mai de mult o problema cum ca mi-am pierdut capacelul de la tractare spate de la punctuletul meu gri, (C3 pentru restul lumii). Bun am zis, am sa ma duc la ATS si o sa cumpar unul nou, iar dupa cum probabil ati citit, acolo costa aprox 1.000.000 fara vopsire, iar la Champion este 500.000 cu totul (juma' de pret!!!!). Plus ca la Champion nu am stat o juma de ora sa astept sa imi raspunda cineva. Cand am intrebat la ATS de ce diferenta asta, mi-au raspuns ca daca nu imi convine, sa cumpar de la Champion (super atitudine), ceeace eu am tradus cam asa : "multumim fraiere ca ai luat masina de la noi....si ca ne-ai dat o palarie de bani...acuma descurcate".
Am postat acest mesaj in speranta ca cineva de la ATS se sesiseaza si in acelasi timp ca cei de la citroen romania au "furat " si ceva bun de la colegii lor din Franta..sper..
Credeti ca Champion e mai tare ca ATS? (scuze daca s-a mai discutat).

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 21-Aug-2006 15:22

Champions nu prea mai e service agreat citroen, si sunt mai catelusi acum..Insa diferenta aia de pret este enorma..
Ar fi bine sa scrii asta si la coltul ATS-ului poate vede cineva de pe acolo si chestia asta, pe langa multe altele..

livd_ro
just curious

Mesajde livd_ro » Mar 22-Aug-2006 10:33

ai dreptate poate o sa il postez si acolo...cu toate ca la cate sunt postate acolo de genul asta al meu o sa fie mizilic...Chair si apropos de service agreat de Citroen...trebe sa sun la ATS ca sa mi se spuna care sunt cei agreati?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 22-Aug-2006 11:18

Pentru Bucuresti ATS se agreaza doar pe sine insusi :mrgreen:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mar 22-Aug-2006 11:24

Mie mi-au lasat un gust amar, cand cu montajul radio-CD ului...
Au inceput cu faze de genul ca ei nu pun decat produsul lor... FIRST sau PIONEER nu mai retin exact...ceva pe'acolo.
Practic ma obligau sa le cumpar produsul si la un pret de neam-prost de 12 mil.vechi.
Ziceau ca ei nu dau garantie pentru alte produse...cand de fapt ei ar trebui sa dea garantie la MANOPERA ca doar e service , si nu la produse, dar gogu ala cu care am vorbit era inflexibil si gretzos...si o tinea pe a lui...ca nu-mi pune decat radio-CD cu 8 boxe...desi eu voiam numai 4 boxe...

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Mar 22-Aug-2006 12:44

Super gretosi!
Trebuie sa ma duc luna viitoare la revizia de 2500Km si tot atunci vreau sa imi montez alarma, mp3 playerul si boxele si spun sincer...mi se face pielea gaina. Or sa inceapa cu figurile clasice mentionate mai sus si pe de-asupra ma usureaza si de o grama de bani.
Ca fapt divers, mai trebuie sa cumpar o masina...si desi imi place Citroen C3, azi am fost si m-am hotarat la un Ford Fiesta....si asta DOAR din cauza serviciilor si preturilor ATS. Ce sa zic, tipul de la Ford nu a gasit la ei pe stoc masina pe care o vreau eu si e pus pe fapte...cauta la toti dealerii parteneri masina in configuratia mea...desi nu stiu cat de mult are de castigat la treaba asta. Oare ATS s-ar fi interesat la fel de mult?? Cred ca nu...
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mar 22-Aug-2006 13:18

Mie ceea ce povesteam, cei de la Champions mi-au facut...
ATS mi-a montat radio Cd-ul dar m-a taxat destul...

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 22-Aug-2006 14:05

Aoleu, o luam de la capat. Daca aveti ceva de reclamat folositi forumurile dedicate:

ATS: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=38
Champion: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=45

Hai sa pastram acest forum doar pentru probleme specifice modelului C3.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”