C4 sau SEAT Cordoba ?!
Moderator: Echipa Tehnica
B25BUY scrie:Deci Megan I frantuzesc original cu 40.000 Km, de care zic a fost folosit intr-o tara araba cu mult desert si filtrele de origine sunt cam proaste se pare, nisipul a patruns inauntru prin filtre , si s-a amestecat cu uleiul si a gripat si crapat motorul...
Andrei, la ce praf e in Bucuresti si chiar si nisip eu cred ca e posibil sa crape motorul si dupa rulaje in bucuresti, nu tre s-o omori la arabetzi.
Bafta la Cordoba, ce culoare e?Un var are Cordoba rosie 1.9 tdi din 2005, nu prea a avut probleme cu ea.
Mai este in fabricatie Cordoba sau se lichideaza stocurile si gata, noua Cordoba?
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
este Rosu Leon...culoarea !
Se mai fabrica CORDOBA, pentru ca livrarea este in octombrie, nu au pe aici...
Deci abia acum se da comanda...pentru ea in Spania!
Din pacate nu au fost atat de multi bani pentru diesel si ne-am limitat la benzina 1.4, 16v, 100 CP.
Sa speram ca e ok ! Sunt curios cam cat ia in Bucuresti , probabil un 11-12 l /100 Km...
Multumesc frumos de urari, Bezz !
@rtrd_dud : Nu-mi place deloc Focus, si in general Fordul, nu prea ma incanta... are motoare cam invechite, consumatoare si preturi prea mare pentru ce poate...dupa gustul meu !
Numai bine,
Andrei !
Se mai fabrica CORDOBA, pentru ca livrarea este in octombrie, nu au pe aici...
Deci abia acum se da comanda...pentru ea in Spania!
Din pacate nu au fost atat de multi bani pentru diesel si ne-am limitat la benzina 1.4, 16v, 100 CP.
Sa speram ca e ok ! Sunt curios cam cat ia in Bucuresti , probabil un 11-12 l /100 Km...
Multumesc frumos de urari, Bezz !
@rtrd_dud : Nu-mi place deloc Focus, si in general Fordul, nu prea ma incanta... are motoare cam invechite, consumatoare si preturi prea mare pentru ce poate...dupa gustul meu !
Numai bine,
Andrei !
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cred ca deja deviem... ST-ul ala are un alt motor care se incadreaza la o alta categorie de taxe, etc. B25BUY a spus ca a trebuit sa se "limiteze" la un motor de 1.4 pe benzina. Pina la 2.500 cm3 mai e cale lunga...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
PAREREA MEA : intra pe http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=df5678dbb26f89fe8f915cfffff21f00&showforum=10 si pe www.clubcitroen.ro - la rubrica C4 ,compara problemele aparute la masini (c4 vs seat ) - daca la test drive si la tot ce ai citit este inca EGALITATE intre cele 2 modele de masini , atunci citeste pe cele 2 forumuri si decidate ......NU merge pe ideea ca poate am noroc si nu am nici o problema cu masina !!
--aici 99% or sa`ti spuna sa`ti cumperi C4 e normal e forum citroen , si fideli ,asa cum daca te`ai duce pe seat forum or sa`ti spuna sa`ti iei seat !! CITESTE rubrica de probleme dintre cele doua modele , ceea cu cele mai putine cumpar`o !!
--aici 99% or sa`ti spuna sa`ti cumperi C4 e normal e forum citroen , si fideli ,asa cum daca te`ai duce pe seat forum or sa`ti spuna sa`ti iei seat !! CITESTE rubrica de probleme dintre cele doua modele , ceea cu cele mai putine cumpar`o !!
offtopic putin:
intru e u pe adresa data de dmx...surpriza
...sunt logat cu userul meu...hmmm..care-i faza...ah da, imi facusem cont normal, fiind in cautare de golf...am ales varianta mai buna...c4
ca sa ma bag putin in seama, eu am ajuns sa cumpar masina asta in ruma criteriilor impuse de mine, nu ca m-a fortat cineva. analiza atenta pe care am facut-o mi-a scos drept castigator la un buget maxim de 14k euro C4.
sunt activ pe acest forum deoarece vreau sa tin legatura cu alti proprietari de citroen (comunitate) si nu sa ridic in slavi citroen...ca doamne ajuta, are hibele lui...dar nu e singurul, toti au...
deci conteaza celelalte aspecte decat comportamentul vanzatorului in perioada service/post-service si reliability-ul modelului.
spre exemplu in revista top gear la jurnal de bord era prezentat un megane sedan 1,6 115cp de care proprietarul era super dezamagit. avusese inainte un clio symbol, iar megane avea numai probleme. ei, un prieten bun de-al meu are tot megane sedan (oricum a ramas
cand i-am aratat noua mea masina) si nu a avut o problema...decat reviziile. asta e viata. alfa romeo la fel..are o reputatie proasta. un coleg de servici are 156 2l 155cp...no problem...
si eu pot sa am o masina care sa nu prezinte defecte din fabricatie, sau nu. in caz ca nu, sunt pregatit si acolo.
concluzie: cumperi ce iti place
intru e u pe adresa data de dmx...surpriza

ca sa ma bag putin in seama, eu am ajuns sa cumpar masina asta in ruma criteriilor impuse de mine, nu ca m-a fortat cineva. analiza atenta pe care am facut-o mi-a scos drept castigator la un buget maxim de 14k euro C4.
sunt activ pe acest forum deoarece vreau sa tin legatura cu alti proprietari de citroen (comunitate) si nu sa ridic in slavi citroen...ca doamne ajuta, are hibele lui...dar nu e singurul, toti au...
deci conteaza celelalte aspecte decat comportamentul vanzatorului in perioada service/post-service si reliability-ul modelului.
spre exemplu in revista top gear la jurnal de bord era prezentat un megane sedan 1,6 115cp de care proprietarul era super dezamagit. avusese inainte un clio symbol, iar megane avea numai probleme. ei, un prieten bun de-al meu are tot megane sedan (oricum a ramas

si eu pot sa am o masina care sa nu prezinte defecte din fabricatie, sau nu. in caz ca nu, sunt pregatit si acolo.
concluzie: cumperi ce iti place
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::