Salut tuturor,
Tocmai m-am intors din tara "mama" a Citroenului, si pentru asta cred ca o sa incep un capitol nou; doar atat am sa spun, cat am in minte proaspata experienta: NU O SA AJUNGEM NICODATA CA EI!!!.
Sa revenim, va rog sa treceti peste asa zisul meu pesimism sau realism (cum vreti sa ii spuneti), am si eu o dilema care imi plutea prin cap de ceva timp. Am postat mai de mult o problema cum ca mi-am pierdut capacelul de la tractare spate de la punctuletul meu gri, (C3 pentru restul lumii). Bun am zis, am sa ma duc la ATS si o sa cumpar unul nou, iar dupa cum probabil ati citit, acolo costa aprox 1.000.000 fara vopsire, iar la Champion este 500.000 cu totul (juma' de pret!!!!). Plus ca la Champion nu am stat o juma de ora sa astept sa imi raspunda cineva. Cand am intrebat la ATS de ce diferenta asta, mi-au raspuns ca daca nu imi convine, sa cumpar de la Champion (super atitudine), ceeace eu am tradus cam asa : "multumim fraiere ca ai luat masina de la noi....si ca ne-ai dat o palarie de bani...acuma descurcate".
Am postat acest mesaj in speranta ca cineva de la ATS se sesiseaza si in acelasi timp ca cei de la citroen romania au "furat " si ceva bun de la colegii lor din Franta..sper..
Credeti ca Champion e mai tare ca ATS? (scuze daca s-a mai discutat).
Champion vs ATS
Moderator: Echipa Tehnica
Mie mi-au lasat un gust amar, cand cu montajul radio-CD ului...
Au inceput cu faze de genul ca ei nu pun decat produsul lor... FIRST sau PIONEER nu mai retin exact...ceva pe'acolo.
Practic ma obligau sa le cumpar produsul si la un pret de neam-prost de 12 mil.vechi.
Ziceau ca ei nu dau garantie pentru alte produse...cand de fapt ei ar trebui sa dea garantie la MANOPERA ca doar e service , si nu la produse, dar gogu ala cu care am vorbit era inflexibil si gretzos...si o tinea pe a lui...ca nu-mi pune decat radio-CD cu 8 boxe...desi eu voiam numai 4 boxe...
Au inceput cu faze de genul ca ei nu pun decat produsul lor... FIRST sau PIONEER nu mai retin exact...ceva pe'acolo.
Practic ma obligau sa le cumpar produsul si la un pret de neam-prost de 12 mil.vechi.
Ziceau ca ei nu dau garantie pentru alte produse...cand de fapt ei ar trebui sa dea garantie la MANOPERA ca doar e service , si nu la produse, dar gogu ala cu care am vorbit era inflexibil si gretzos...si o tinea pe a lui...ca nu-mi pune decat radio-CD cu 8 boxe...desi eu voiam numai 4 boxe...
- phantom390
- simpatizant
Super gretosi!
Trebuie sa ma duc luna viitoare la revizia de 2500Km si tot atunci vreau sa imi montez alarma, mp3 playerul si boxele si spun sincer...mi se face pielea gaina. Or sa inceapa cu figurile clasice mentionate mai sus si pe de-asupra ma usureaza si de o grama de bani.
Ca fapt divers, mai trebuie sa cumpar o masina...si desi imi place Citroen C3, azi am fost si m-am hotarat la un Ford Fiesta....si asta DOAR din cauza serviciilor si preturilor ATS. Ce sa zic, tipul de la Ford nu a gasit la ei pe stoc masina pe care o vreau eu si e pus pe fapte...cauta la toti dealerii parteneri masina in configuratia mea...desi nu stiu cat de mult are de castigat la treaba asta. Oare ATS s-ar fi interesat la fel de mult?? Cred ca nu...
Trebuie sa ma duc luna viitoare la revizia de 2500Km si tot atunci vreau sa imi montez alarma, mp3 playerul si boxele si spun sincer...mi se face pielea gaina. Or sa inceapa cu figurile clasice mentionate mai sus si pe de-asupra ma usureaza si de o grama de bani.
Ca fapt divers, mai trebuie sa cumpar o masina...si desi imi place Citroen C3, azi am fost si m-am hotarat la un Ford Fiesta....si asta DOAR din cauza serviciilor si preturilor ATS. Ce sa zic, tipul de la Ford nu a gasit la ei pe stoc masina pe care o vreau eu si e pus pe fapte...cauta la toti dealerii parteneri masina in configuratia mea...desi nu stiu cat de mult are de castigat la treaba asta. Oare ATS s-ar fi interesat la fel de mult?? Cred ca nu...
_/\_ negru onyx metalizat_/\_
Aoleu, o luam de la capat. Daca aveti ceva de reclamat folositi forumurile dedicate:
ATS: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=38
Champion: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=45
Hai sa pastram acest forum doar pentru probleme specifice modelului C3.
ATS: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=38
Champion: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=45
Hai sa pastram acest forum doar pentru probleme specifice modelului C3.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”