http://www.vanzarianvelope.ro/index.php
Am remarcat ca au o oferta destul de bogata, iar preturile sunt mai mult decat decente.
Cauciucuri si jante ieftine
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Asa e... pentru BX imi recomandau inclusiv jante de 17"
Preturile or fi decente, dar trebuie sa stii ce tb sa cumperi.

Preturile or fi decente, dar trebuie sa stii ce tb sa cumperi.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
da si mie mi s-a parut putin aiurea ...
insa stau sa ma gandesc poate reusesc sa le fac o vizita la un punct de lucru .... sa vada si ochiul meu ce au ei acolo ...
sper sa am bafta la jenti ... ;-)
insa stau sa ma gandesc poate reusesc sa le fac o vizita la un punct de lucru .... sa vada si ochiul meu ce au ei acolo ...
sper sa am bafta la jenti ... ;-)
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
preturi si mai bune, cam 200.000 mai putin la modele identice !
http://cauciucuridirect.ro/start.html
http://cauciucuridirect.ro/start.html
Cautati si un site sau firma mai de Doamne ajuta, pentru ca, spre exemplu eu, nu o sa-mi pun NICIODATA gume sub o anumita valoare. Vad ca toata ziua va laudati cu viteze de formula 1 obtinute pe sosea, dar cand e vorba de gume, acele elemente ale masinii pe care se sprijina totul (si nici macar, pentru ca suprafata de contact la o roata e cat o palma) cautati ce e mai ieftin.
Bafta voua si spor la cumparaturi atunci, dar sa nu mai dati vina pe masini ca zdroncane, topaie pe drum si la o frana mai serioasa lasati juma de cauciuc pe drum.
Bineinteles, puteti lua si gume de 100RON, dar in cazul asta lasati-o mai usor cu viteza si luati-va o marja de eroare mai mare cand franati.
Bafta voua si spor la cumparaturi atunci, dar sa nu mai dati vina pe masini ca zdroncane, topaie pe drum si la o frana mai serioasa lasati juma de cauciuc pe drum.
Bineinteles, puteti lua si gume de 100RON, dar in cazul asta lasati-o mai usor cu viteza si luati-va o marja de eroare mai mare cand franati.
adytzu: asa e, spune si tu nishte exemple ceva k pana la urma ne bazam pe gumele alea. Poti sa ai si mama calculatoarelor si mama NOSului k dak nu ai gumele care trebe tot pe loc stai si mai mult decat scartaituri in cel mai bun caz nu obti mai nimik 

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
paco scrie:Un BX sau CX cu Michelin Pilot Premacy ar fi ca un Trabant cu motor de Porche.
Eventual, nitel iesit din capota, sa se vada...
De ce zici asta, ca nu sunt cele mai tari cauciuce de la miÂşlen....pe Vel Satin vin stock, pe jenti de tabla. Tot stock vin si pe c5.... nimic senyational in ele, o evolutie mediocra a modelului energy.
adytzu scrie:Eu pana acum am mers pe Michelin Pilot Primacy si am fost super multumit, iar cine ma cunoaste stie ca nu sunt chiar bland la condus.
Altele ar fi Bridgestone Potenza, de care, iar, am auzit numai de bine.
Iar pentru iarna Nokian-urile cred ca sunt sfinte.
Care Nokian?
Eu acuma imi caut cauciucuri (de calitate) de iarna si nu stiu ce sa iau. Parca as inclina spre Michelin Pilot Alpin...