1. conform jd power toyota e cea mai fiabila marca din lume. toyota a retras de pe piata 200k de automobile tundra pt nustu ce problema de desgin ce ar fi pus in pericol viata pasagerilor. (edit: scuze, acum vad ca repet situatia, dar se pare ca asta e adevarul). sunt mii si mii de exemple la toate brandurile de nume/renume cu probleme tehnice si mai ales cand sunt noi. in plus mitocania din vanzari la noi in tara e peste tot. nu numai ats. deci, tu client final, trebuie sa inveti sa faci fata la asa ceva, si cu putin noroc sa le dai peste nas.
2. 11k euro sunt frectie la picior de lemn pt citroen in general. cand mi-am achitat avansul si m-am tinut tare pe lanaga dealerul nostru de citroen ca vreau masina urgent (cica era la curtici) mi-au retezat simplu. ce, 14k euro nu sunt nimic, dar pai un avans de 5k. aia care isi achita masina integral si asteapta luni de zile ce sa mai zica. poate eu ma simt, normal, important, dar nu sunt.

bine ca lucrez in domeniu (pe cumparari) si sunt obisnuit cu tot felul de replici. nu trebuie sa te enervezi, ci le raspunzi frumos concret si taios, nu te lasi impresionat de replici deja intrate in limbajul cotidian al vanzatorilor. te tii de ei ca scaiul si te duci la directorul de sucursala, si faci scandal cat cuprinde (ma refer captare a atentiei asupra problemei tale, la figurat, nu galagie). pana la urma se va sesiza vreun director ca nu e ceva in regula. sau, varianta a doua e sa te imprietenesti cu ei...si poate te ajuta frumos (am avut putin din amandoua). in 7 zile mi-a sosit masina, in a 8-a am plecat cu ea de acolo (mai trebuia montat ceva bonus)
regula de aur. NEGOCIATI la orice, cu tupeu, si nu va lasati impresinoati de primele replici. au de unde lasa destul (dealerul are undeva la 10-20%) depinde de model, promotie, etc, etc...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::