Huse si presuri C4
Moderator: Echipa Tehnica
silvius scrie:insa astea de cauciuc sunt usor de intretinut tocmai din cauza ca nu absorb jegul.
Nu absorb jegul insa jegul ala ti se imprastie prin masina daca dai drumu la ventilatie. Eu mi-am luat niste presuri michelin care au si un strat sintetic pe ele iar molozul ramine prin mocheta aia sau ce-o fi ea, cel putin in mare parte pentru ca si asa dupa ce se usuca isi ia zborul.
sunt mai multe tipuri de presuri..cele de cauciuc sunt cele mai ieftine..cele mai scumpe sunt din mocheta 3d...nu stiu exact ce inseamna asta si sunt undeva peste 3 mil
de fapt se observa pe site-ul citroen la accesorii, unde mai adaugi niste sute de mii

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
Codrin scrie:Apropo de jeg, sa stii ca nu iti ia de cat un minut sa iei presurile si sa le scuturi..asa poti da drumu si la ventilatie linistit!
De acord, insa sint particule care nu sar cind dai tu cu presul de stilpul sau gardul fin fata blocului nici daca dai pina-l rupi in doua. Insa se desprind dupa un timp de stat in fata unui jet de aer. Daca-ti iei de cauciuc atunci ar trebui sa le speli de fiecare data dupa ce le murdaresti

Costin scrie:am luat luni presuri de cauciuc ( 180 ron ), inainte nu aveau, ieri le-am pus, si sincer mi se pare ca miros un pic![]()
si la voi a fost asa la inceput sau e permanent ?
un alt avantaj al presurilor de cauciuc... combinat si cu faptul ca c4 este o masina ermetica .... v-am zis eu ...la dacie se mai ventila ;)
eu am luat de la dealer din timisoara presuri de cauciuc dar erau 195 ron!! imi place cel din spate ca acopera si partea mediana pe sub care trece esapamentul, mi se pare foarte practica.
in fata are totusi o zona neacoperita la sofer in stanga unde ti-ai pune piciorul cand nu e pe ambreiaj. dar tot la sofer imi place ca se prinde in suruburi si nu aluneca sub pedale!
in fata are totusi o zona neacoperita la sofer in stanga unde ti-ai pune piciorul cand nu e pe ambreiaj. dar tot la sofer imi place ca se prinde in suruburi si nu aluneca sub pedale!
deci cine mai intra pe aici in cautare de presuri cauciuc originale C4 sa stie ca se gasesc la dealer la 170RON. deci NEGOCIATI...sunt curios, a luat cineva mai ieftin??? nu de-alta dar sa stiu daca pe viitor sa ma tiganesc cu ai mei
(nu prea as vrea sa fac asta, dar, daca situatia o cere 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”