Salutare,
tocmai mi-am montat cele doua spoturi care vin in fata la o Xsara 1.4i (1998) si nu stiu unde sa le cuplez la partea electrica.
Stie cineva sau ma duc la service.
Montare spoturi xsara
Moderator: Echipa Tehnica
eu am banuit ca undeva in zona bateriei sunt contactorii, si ca cineva care are montate spoturi poate sa-mi spuna care e mufa. practic de acolo pleaca si firele de faruri.
oricum, faptul ca le-am montat eu, cred ca am mai scutit ceva bani. initial pt. toata treaba asta trebuia sa platesc vreo 3 mil.
multumesc.
oricum, faptul ca le-am montat eu, cred ca am mai scutit ceva bani. initial pt. toata treaba asta trebuia sa platesc vreo 3 mil.
multumesc.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Trecind peste faptul ca ai postat la sectiunea de electrica BX, lucrurile stau cam asa: la masinile noi comanda consumatorilor trece printr-un soi de computer. Dupa cum pui problema, nu e bine sa umbli in masina sa nu strici ceva si dupa aia sa constati ca ai stricat o piesa de multe milioane.
E foarte recomandat sa faci operatiunea cu pricina la un service care a mai facut asa ceva.
E foarte recomandat sa faci operatiunea cu pricina la un service care a mai facut asa ceva.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Ce sunt alea spoturi ? la ce folosesc ? Nicum cred ca te-am vazut acum cateva seri prin drumul taberii, ai cumva parul mai lung si un stiker pe luneta lipit la masina ? Am trecut pe langa tine cu o xsara argintie lovita pe toate partile si cu nr de inmatriculare b 95 666 (insemnele diavolului, cred ca de aici mi se axplica atatea belele la masina ) 

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@rtrd_dud: dupa cum ai vazut din pozele de la munte am parul foarte scurt, o barba mai mare decit parul si un BX argintiu 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
@stef interventiile la instalatiile electrice pot deveni surse de accidente neplacute daca nu sunt executate cum trebuie.Pretul mare este acoperit de garantia acordata manoperei bine executate.Eu unul vorbesc din prisma celui care modifica instalatii electrice la masini care depasesc valoare Bx-urilor mele de 20 de ori.
@ nicum: vinzi bx-ul?
@ stef: vorbeste cu khan despre pretul operatiunii la service la ciocarlan si daca nu esti multumit da-mi un pm, poate gasim altceva.bafta!
oricum, nu ma mir de preturi, kit-ul de proiectoare pentru xsara/C3/Berlingo (cred ca fara cablaj) costa la ATS 838 RON!
SI DE BANII ASTIA NU ITI ASIGURA NICI MACAR UN LOC DE PARCARE CIVILIZAT :x

@ stef: vorbeste cu khan despre pretul operatiunii la service la ciocarlan si daca nu esti multumit da-mi un pm, poate gasim altceva.bafta!
oricum, nu ma mir de preturi, kit-ul de proiectoare pentru xsara/C3/Berlingo (cred ca fara cablaj) costa la ATS 838 RON!
SI DE BANII ASTIA NU ITI ASIGURA NICI MACAR UN LOC DE PARCARE CIVILIZAT :x

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”