inchiderea centralizata..
Moderator: Echipa Tehnica
poate sa-mi spuna careva unde se afla releul (centralizata) la un xantia break..ca am cautat in amandoua portiere din fata si nu am gasit nimic... si poate are careva vreo schita electrica a masinii sau a sistemului centralizat...ms.
Salutare la toti.
Am si eu o problema cu inchiderea centralizata, seara o inchid in parcare si dimineata cand sa o deschid e deschisa iar in mers in viraje se inchide si se deschide am un BX , sa fie de la un releu ca nu-mi dau seama. Am vrut sa anulez centralizata dar nu mai merge deschis porbagajul. Ce sa fac??????
Am si eu o problema cu inchiderea centralizata, seara o inchid in parcare si dimineata cand sa o deschid e deschisa iar in mers in viraje se inchide si se deschide am un BX , sa fie de la un releu ca nu-mi dau seama. Am vrut sa anulez centralizata dar nu mai merge deschis porbagajul. Ce sa fac??????
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
am avut si eu ceva similar in iarna ...
era un fir care se juca cu nervii mei ... lipit fir ... toate ok ...
ar trebui verificat releul inchiderii ...
cat despre portbagaj ... nu am nici cea mai vaga idee ... si e intr-adevar secant

era un fir care se juca cu nervii mei ... lipit fir ... toate ok ...
ar trebui verificat releul inchiderii ...
cat despre portbagaj ... nu am nici cea mai vaga idee ... si e intr-adevar secant

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Deci inchid cu cheia seara, iar dimineata e deschisa, nu am alarma fiindca s-a defectat si am scos-o. Si am schimbat motorasul de la usa stanga la cea din dreapta.Voi verifica instalatia de la usi ca e enervant rau sa o tot gasesc deschisa in parcare.
-
- RETRAS LA PENSIE
intre scaune, sub coaja de plastic care inconjoara levierul frinei de mina, trebuie sa fie o cutie de plastic neagra, lunguiata, in care intre o mufa cu mai multe fire. aia e inchiderea
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
mai incerc dar degeaba
daca va zic ca nici intre scaune nu este acea inchidere, ce imi zice-ti ca sunt prost... dar nu o gasesc...si inca ceva mi se reseteaza ceasul aiurea cand vrea el ce poate fi????? si goarna de la claxon oare unde-i.... ma certati dar imi place masina mea si vreau sa o fac stas si de asta am nevoie de ajutor.........ms anticipat
inchid cu cheia, am incercat sa pun baterii la cheie si tot nu merge, vreau sa-i montez acum alarma ca m-am saturat de inchis cu cheia, dar nu gasesc centralizata aia, mai am putin si desfac toata masina... si cineva mi-a fortat ialele la masini si ma c-am chinui..centralizata cred ca este cea originala
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
@ bosnia: nu cumva acea inchidere centralizatra a ta se afla ca la xm, adica in plafonul masinii, in partea din fata, acolo unde este si lumina pentru habitaclu, locurile din fata?
ca la xm asa este ... ;-)
ca la xm asa este ... ;-)
Dan
- florin_budea
- pasionat