atentie la logan!
Moderator: Echipa Tehnica
@Alex soarele batea foarte tare in ziua aia, ca intr-o zi de vara de altfel...
dar de aici si pana sa ne faca neatenti sau chiori regedit este cale lunga...eu ii doresc sa-l fereasca Cel De Sus de lighean si de soferii lui, ca am vazut cam ce le poate pielea...mai nou se moare usor si in logan...
mentin afirmatia ca blocurile optice de la lighean sunt meschin de mici acolo unde trebuie si cu un design de tot rahatul...ce, va suparati?
dar de aici si pana sa ne faca neatenti sau chiori regedit este cale lunga...eu ii doresc sa-l fereasca Cel De Sus de lighean si de soferii lui, ca am vazut cam ce le poate pielea...mai nou se moare usor si in logan...
mentin afirmatia ca blocurile optice de la lighean sunt meschin de mici acolo unde trebuie si cu un design de tot rahatul...ce, va suparati?
Cosmin
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
E adevarat ca aici sintem la Diverse, dar va rog reveniti la subiect. Exista subiect creat de paco cu cit consuma Citronelele. Va rog sa va manifestati acolo si aici sa incercam sa discutam despre golan.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Matrixu scrie:Aceeasi problema am avut=o si eu azi cu un loganist d-asta..Nu am vazut nici frana si nici semnalizarea din cauza soarealui, si va asigur ca nu sunt chior deloc.
Pur si simplu sunt de tot rahatul stopurile loganului...
hai nu de rahat dar mici sunt, mai ales semnalul.
Cosmin
dj01fad scrie:mai... mare dreptate mai aveti: acu 2 zile mergeam in spatele unui logan si am crezut ca are ambele stopuri pe frina arse, dar, de la 2-3 metrii le-am vazut ca sunt aprinse. le-au facut ca dreaq ca nu se vede nimic. si pe deasupra dak se intimpla ceva esti vinovat ca de....distanta.
daca veti intalni in trafic o masina cu defectiuni la instalatia electrica din cate inteleg eu voi o sa intrati in ea!!!!! mai baieti fiti atenti, pastrati totusi distanta.
voi aveti ca punct de reper al distantei lumina stopurilor de frana sau semnalelor stanga/dreapta!!! ciudat............

La un mers fluent pastrez distanta, ultima data era sa ma iau la bataie cu un sofer de tir care mergea pe portiunea stricata de pe A1 lipit de fundul meu (2-3 m

Cosmin