Conducte catre puntea spate
Moderator: Echipa Tehnica
Conducte catre puntea spate
S-a intamplat.....asta e...au crapat conductele catre puntea spate...azi dimineata. Intrebarile sunt: unde gasesc conducte, sau daca merg cele de olcit....si inca una, cum ma deplasez cu masina pana la mecanic, in afara de a o urca pe platforma
?

mai greu cu deplasatul. cu conductele se rezolva la noi la service, dar nu imi cere detalii. iti dau numarul tatalui meu si vorbiti 0744634200 Ciocarlan
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
eu cand am lovit neintentionat o conducta la coborarea de pe bordura, m-am deplasat cu masina pe burta, fara servo, fara frana, fara nimic. Am mers cetinel, pe dreapta, si cu frana de mana (conditia primordiala este sa ai frana de mana buna) . Ai sa vezi ca nu este asa de groaznic, frana de mana are o eficienta foarte buna, chiar au fost momente cand m-a luat valu si mergeam cu 40 si tot o oprea cu promptitudine.
Baga avariile si da-i bataie.
Baga avariile si da-i bataie.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
acelasi sfat ca de la alexd ...
daca masina are frana de mana buna ... nu ai de ce sa te temi ...
numai ca iti trebuie atentie sporita si "sa nu te ia valul"
spor la treaba !
daca masina are frana de mana buna ... nu ai de ce sa te temi ...
numai ca iti trebuie atentie sporita si "sa nu te ia valul"

spor la treaba !

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Marti seara, am reusit sa fac rost de o platforma....dupa o ora de chinuri
...am reusit sa o urcam si sa o transport catre service,unde dupa o alta ora, am dat-o jos
... acum asteapta conductele....le-am gasit la un magazin de piese olcit, undeva pe la 18.5RON/buc....sper sa se potriveasca si odata schimbate sa nu mai am probleme.