salut
mare nevoie de ajutor as avea la domniile voastre
am cumparat recent un citroen xsara vrt 1.9d 2 usi etc
n-are manual, n-are carte de service, nu stiu ce ulei s-a folosit etc
orice informatie este mai mult ca binevenita
xsara vrt 1.9d
Moderator: Echipa Tehnica
Sa-l stapanesti sanatos!
Ca sa te putem ajuta, ar fi bine sa dai mai multe informatii: an de fabricatie, model (seria1, 2 sau 2 facelift), numar de km, de unde a fost luat (din tara sau de afara)....
Ca idee, daca as fi in locul tau, as merge intr-un service unde i-as face o revizie completa. Sa stiu sigur ca totul e in regula. Deci, schimbat ulei, filtre, verificat placute frana, distributie, suspensie, amortizoare, jocuri in bucse...stiu aia de la service ce sa-i faca.
Ca sa te putem ajuta, ar fi bine sa dai mai multe informatii: an de fabricatie, model (seria1, 2 sau 2 facelift), numar de km, de unde a fost luat (din tara sau de afara)....
Ca idee, daca as fi in locul tau, as merge intr-un service unde i-as face o revizie completa. Sa stiu sigur ca totul e in regula. Deci, schimbat ulei, filtre, verificat placute frana, distributie, suspensie, amortizoare, jocuri in bucse...stiu aia de la service ce sa-i faca.
xsara 1.9d
ce am gasit:
1.9 diesel, an 2001, 140.000km, model 2 usi sport vrt, pe motor nu scrie absolut nimik....
1.9 diesel, an 2001, 140.000km, model 2 usi sport vrt, pe motor nu scrie absolut nimik....
In primul rand e VTR, nu vrt. In al doilea rand, ia-o cu binisorul, nu cu toate odata. Deci, daca nu ai nici un fel de date despre ea (macar cartea de identitate ar trebui s-o ai
), iti mai recomand o data, sa mergi intr-un service. La nr. acela de km, ar cam trebui sa ai schimbata si distributia.
Uite adresa si datele de contact de la repr. Citroen din Cluj:
EUROPCAR
Reparator agreat
Adresa: Str.Aurel Vlaicu nr.152
Telefon: 0264.446.302
Fax: 0264-449 876
Email: service@europcar-srl.ro
Program: L-V: 08:00 - 17:00;
S: 08:00 - 14:00

Uite adresa si datele de contact de la repr. Citroen din Cluj:
EUROPCAR
Reparator agreat