Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
MPV sux .... chiar daca este facut dintr-un model superb asa cum este C4. are gratia unei gunoiere si arata ca o duba de carat inghetzata. sa se spele cu ea pe cap. imi aduc aminte la xara picasso ca erau atat de disperati ca nu vand nimic (in rom.) ca avea tona de dotari pe ea si costa cat o xara - si tot nu o lua nimeni. - mare idiotzenie au facut cei de la reno cand au creat hidosenia aia de espas. au creat o gama de masini hidoase. oricum in toate testele serioase (adas) la clasa asta de masini cu fotoliu sunt tatici japonezii - in special mazda care domina de ceva timp acest segment.
regedit, unde domina mazda? Aveau si francezii un segment unde chiar erau buni (Espace-ul fiind de mult referinta) si le iei si felia asta Mie mi se pare ca arata bine, mai bine decat cel anterior, care e prea zambaret.
@cbx: stiu ca nu are hidraulica, dar lasa-ma si pe mine sa pozez in familist @mars2k: daca nu e hidraulica degeaba
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
prea mare pt gusturile mele...un c4 cu steroizi dar pt un mpv sa zicem ca merge ..mai ales avand un tatic asa frumos ca c4
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
@paco: in germania, austria, etc. au astia de la mazda un model parca mazda 5 (nu mx5) care e tatic dar predecesorul sau a fost unul tare. si nissan are in gama asta tot un medel mai vechiutz foarte bun.
faptul ca e mai reusit decat xara picasso nu il face neaparat frumos.
Spatele e fain semana cu volvo dar la fata urasc farurile alea parca-s actibilduri .Macar de semana cu c4 la faruri.Si singura asemanare cu c4 e la interior volani si butucu atat.Si ati vazut ce scaune nasoale pt. pasagerii spate au pus si ce scaune au in fata?Parca cu cat te duci mai in spate cu atat sunt mai drepte si fara forma
Poate versiunea Full Option cu all-inclusive. Am mari dubii ca asta o sa fie pretul la care o sa se vanda o versiune normala, din simplul motiv ca nu o sa aiba cumparatori.
Nu se vinde C6 care este o bijuterie tehnologica si de design si care este relativ ieftin pt clasa lui. Pariez de acum pe o bere ca nu o sa se vanda C4 Picasso/New Picasso la pretul asta.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10