sunt in al doilea an de polita casco la...
in primul an am avut valoare asigurata 13890 euro, cu prima de asigurare 735 euro; din nefericire am avut accident (dauna) si a doua polita arata astfel: valoare asigurata 12500 euro, prima 854 euro, adica mi-au adugat o chestie care se cheama malus (deh, n-am avut noroc la bonus) si dupa cum vezi e ceva in jur de 20%.
sigur vei pierde bonus-ul daca o sa rezolvi pe casco, acum depinde de valoarea interventiei, pentru ca nu stiu in ce conditii se impune acest malus (io am reparat fff multa tabla, am schimbat stopuri etc, ceea ce nu e cazult tau);in plus vei plati de acum incolo taxa de redeschidere a dosarului (care la mine acum e de vreo 300 ron)
deci de fiecare data cand vei merge la casco te vor taxa, pe mai multe cai:pierdere bonus, malus, taxa de redeschidere dosar etc.
pacat ca esti pe leasing si ai anuntat incidentul...altfel asteptai linistit primavara si pe caldura rezolvai problema...asta nu inseamna ca ats nu are garaj incalzit, dar cica tinichigeria nu iese bine iarna.multa bafta si grija la parcari