PS. Treaba mea ce am fost

Moderator: Echipa Tehnica
Costin scrie:mi s-a intamplat o chestie ffff buna
si eu eram stresat de zgomotul pe care il facea masina cand era incarcata si treceam peste denivelari
dar...
ieri am fost la vulcanizarea unde ma duc de obicei si am golit rotile de aerul francez cu care a venit masinasi am bagat azot de romania, la presiunile exact ca cele scrise pe stalp ( 2,4 si 2,1 )
surpriza : nu mai troncane![]()
nu stiu daca era presiune prea mare pe spate, sau daca e de la azot ( nu cred ca are vreo legatura ), dar va spun ca s-au redus zgomotele 80% cel putin
testati si voi, astept impresii
seridan scrie:OperaĂžiunea am fĂŁcut-o la SAMA. Ăn plus verificarea presiunei Âşi completarea azotului este free.
seridan scrie:ÂŞi eu am azot. Zgometele suspensiei s-au atenuat. Ăn plus anvelopele nu se mai ĂŽncĂŁlzesc Âşi presiunea se menĂžine mai mult timp.
seridan scrie:OperaĂžiunea am fĂŁcut-o la SAMA. Ăn plus verificarea presiunei Âşi completarea azotului este free.
Alex Motan scrie:SE AUDE NASPA TARE!!!ce sa mai. nu am crezut ca ar fi vreo vina a suspensiei, am zis ca e asa proiectata sa stea mai bine pe gropi, dar cred ca pana la urma am sa imi pun arcuri sport de la h&r k sa termin balciul.
......................................
C4 VTS 180bhp negru.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori