Sediu nou ATS

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 12-Sep-2006 12:38

@Silvius: Da, am vazut-o cu ochii mei, imi pare rau ca nu am facut poza cum se completa fisa de receptie in masina (un c4 cu o doamna) eram in fundul parcarii, la 50 m de Concrete, iar de la bariera si pana acolo peste 70% din masini erau c3, c4, c5, xsara, berlingo si chiar un c2...deci daca ma duc s-o las la o revizie sau mai rau, la o reparatie, probabil masina va sta pe acel maidan nenorocit, neasfaltat, cu sine de tren, prada maniei unor localnici carora probabil le ocup locul de parcare.
offtopic
Deci laudele si osanalele la adresa ATS/Tariceanu lasa-le jos ca macane, am comandat o piesa, am platit avans la ea, mi s-a luat constiincios numarul de telefon si m-a sunat cineva :?: Absolut nimeni, tot eu am trecut pe acolo si mi-am luat piesa, so gimme a break :evil: .Auzi, am probleme de mentalitate :!: Sunt un critic si atat :?: De unde le scoti?
Punctual ti-am aratat magarii la ATS, esti nou pe forum, eu sunt la fel, de vreo 6 luni, dar m-am plictisit in astea 6 luni de ce am auzit vis a vis de tratarea clientului la ATS.
Btw, ti se pare normal ca un showroom sa nu aibe AER CONDITIONAT in anul 2006 :?: Nu vand masini indiene acolo totusi, si nu-s asa ieftine.
Vrei sa stii ce adaosuri practica compania ATS la piese de schimb, accesorii, etc? Peste 100%.
Vrei sa stii ce tarife au la manopera si cum se umfla un deviz de reparatii, mai ales daca e pe Casco? Si de FAPT operatiile trecute acolo nu se realizeaza dar banii se incaseaza?
Ce vrei sa mai stii despre ATS? Raiul de pe pamant...
Din pacate cu politica si critica subiectul este mult prea larg si prea offtopic, mi-a ramas sa mai votez ori pe social democrati (vorba vine), pe machidoni sau pe nebuni (PRM).Asta NICIODATA! oricata pica as avea pe mincinosii ajunsi azi la putere.
Am scris cu litere mari ca sa se citeasca nu sa-mi sariti in cap.
Dan, ai si tu dreptatea ta cu zona A, dar pana la urma problema este alta: or face Metro cu Hiproma si cu ATS-ul :lol: (repet ha ha ha) retele de utilitati pe banii lor, dar cine o sa le opereze, si mai rau, cat o sa-i ceara clientului mai modest sa se racordeze la ele?Retele acolo trebuie facute, dar prea mare e mizeria prin alte locuri...le stiti voi bine.
Cosmin
high energy music expression

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 12-Sep-2006 12:43

@DanCLD: un guvern ar trebui sa sa gindeasca la oameni. Din pacate la noi, treaba asta se intimpla doar la 4 ani, in preajma alegerilor si e vorba doar de masuri populiste. Va mai aduceti aminte cind guvernul Nastase daduse o orodonanta prin care era incurajata neplata intretinerii, ca oricum nu se intimpla nimic? Cumva ti se pare normal ca niste oameni sa stea pe o strada fara canalizare, apa curenta, retea de gaze, etc.?
Referitor la ATS, recunosc ca m-au sunat cind mi-au venit piesele comandate. Si nici macar nu valorau prea mult (din punctul lor de vedere, evident).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 12-Sep-2006 12:45

treaba cu aerul e nashpa rau, acolo ii critic si eu. e spatiu inchiriat de hcs, fostul spatiu de la porche. acu era momentul sa isi faca si ei un sediu al lor. Pana la urma de ei am luat C4-ul si ei s-au purtat frumos cu mine. Eu exprim strict parerea mea personala despre ei, strict din experienta mea cu ei. Pana azi cei de la telefon/receptie/casierie/service/beautique s-au purtat ok
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mar 12-Sep-2006 12:47

Chestia cu lasatul masinii in curtea aia improvizata cu niste pietris aruncat la intamplare am patit-o si eu. Nu m-au lasat sa intru in curtea pavata ca cica nu mai aveau locuri. Eu zic ca era de bun simt, dat fiind faptul ca s-au vandut multe Citroen-uri in ultima vreme si intra destule masini in service-ul lor, sa ia niste masuri in acest sens. Nu stiu care e situatia terenului din afara curtii ATS-ului, daca e tot al lor sau al Primariei, dar eu ca si client al lor nu m-am simtit tocmai bine cand a trebuit sa las masina acolo. Nu mai zic ca receptionerul a cam strambat din nas cand a trebuit sa-l duc afara din curtea "oficiala" taman in capatul cardului de masini lasate p-afara.

Pe de alta parte, e bine ca isi mai deschid un service si sa speram ca asta va fi in avantajul nostru, al clientilor. Ramane de vazut cum vor rezolva cu resursa umana si cat de multi si bine pregatiti vor fi mecanicii de acolo, ca aia din Pipera e clar ca nu mai fac fata.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 12-Sep-2006 12:50

Corect, numai ca li se rupe de oameni/comunitati...
Lucrez si eu cu "agenturi straine" :lol: din pacate sunt cei mai prosti clienti posibili, ar vrea orice serviciu aproape gratis, lor li se cuvine totul pentru simplul fapt ca au investit ceva, undeva, investitie care insa si-o vor recupera cel putin dublu-triplu.Asta ar fi un motiv pentru care am reactionat asa dur in primul post...am ajuns sa nu-i mai sufar:corporatii+politicieni, bazaie stoluri de muste deasupra lor :lol: .
Cosmin

high energy music expression

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Mar 12-Sep-2006 13:04

La partea cu lasatul masinii in curtea aia terminata ma adaug si eu. Am fost la revizie acum cateva zile si evident ca nu m-au lasat sa intru in curte ..cica sa o las in "parcarea din fata"...de parca aia numai parcare nu era...un maidant plin de gropi si pietre. Oricum e binestiuta chestia....Tariceanu PROFITA ma maxim de pozitia in care este si lucrurile nu se vor schimba prea curand.
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

maddan
de-abia inscris

Mesajde maddan » Joi 21-Sep-2006 19:51

hello. :)

Pana la urma unde anume isi face ATS noul sediu?
Ca nu am inteles :)

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 21-Sep-2006 20:43

maddan scrie:hello. :)

Pana la urma unde anume isi face ATS noul sediu?
Ca nu am inteles :)

Cum iesi din Bucuresti pe DN1, treci de aeroportul Baneasa, ajungi in dreptul pasarelei pe unde sunt (sau erau) montate camerele de supraveghere si imediat dupa ce depasesti Metro Baneasa pe partea dreapta, vei vedea un minunat show-room in constructie :shock:

george
pasionat

Mesajde george » Joi 21-Sep-2006 21:57

phantom390 scrie:La partea cu lasatul masinii in curtea aia terminata ma adaug si eu. Am fost la revizie acum cateva zile si evident ca nu m-au lasat sa intru in curte ..cica sa o las in "parcarea din fata"...de parca aia numai parcare nu era...un maidant plin de gropi si pietre. Oricum e binestiuta chestia....Tariceanu PROFITA ma maxim de pozitia in care este si lucrurile nu se vor schimba prea curand.

Daca voi aveti impresia ca lui Tariceanu ii pasa de maidanul de la ATS va inselati amarnic. Sau ca Citroen-ATS mai reprezinta ceva foarte important (sau aducator de bani multi)...

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Vin 22-Sep-2006 09:27

george scrie:
phantom390 scrie:La partea cu lasatul masinii in curtea aia terminata ma adaug si eu. Am fost la revizie acum cateva zile si evident ca nu m-au lasat sa intru in curte ..cica sa o las in "parcarea din fata"...de parca aia numai parcare nu era...un maidant plin de gropi si pietre. Oricum e binestiuta chestia....Tariceanu PROFITA ma maxim de pozitia in care este si lucrurile nu se vor schimba prea curand.

Daca voi aveti impresia ca lui Tariceanu ii pasa de maidanul de la ATS va inselati amarnic. Sau ca Citroen-ATS mai reprezinta ceva foarte important (sau aducator de bani multi)...

cum naiba sa NU aduca ATS bani in buzunarul lui MoToriceanu??? la ce preturi au si avand in vedere cresterea numarului de citromobile...sigur are profit
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

snatchro
simpatizant

Mesajde snatchro » Sâm 23-Sep-2006 17:17

Am fost azi la ATS pe Cantemir pentru info despre C1/C3 si mi-au spus de un nou service in Baneasa si altul care va fi deschis inspre iesirea de la Autostrada Soarelui (vorba vine).

maddan
de-abia inscris

Mesajde maddan » Mie 27-Sep-2006 12:31

Aha, multam de raspunsuri! :)

Înapoi la “ATS - Bucuresti”