Cat mai consuma Citronelele?
Moderator: Echipa Tehnica
VoidMain scrie:@khan: cand spuneam de condus agresiv ma refeream la faptul ca merg destul de tare (65-70 km/h prin oras cand se poate) si fac destule manevre mai la limita...Pe autostrada merg cam cu 130 - 150, iar pe portiuni de drum gen Pitesti-Ramnicu-Valcea cu 70 - 90... Asta consider eu a fi destul de agresiv... Stiu insa bine ca sunt altii mult mai agresivi de atat...
Cu toate astea, nu prea vreau sa fortez masina (mai ales la temperaturile din Bucuresti in perioada asta)... Prefer sa merg cu a 4-a la 1800 de ture decat in a-3-a la 2000 si ceva... si asta in primul rand pentru ca tin foarte mult la masina (iar dupa belelele cu incalzirea motorului prefer sa nu risc) si in al doilea rand ca sa reduc consumul...
adevarul e ca nici eu nu am sarit de 140 in oras (asta prin unele pasaje, ca la suptrafata nu am depasit 120), dar asta e cam singura agresiune din fericire, in rest stau f linistit la cozile din trafic si la semafoare, sint chiar un gentleman in trafic, fara gluma
later edit: suprafata nu suptrafata, greseala de tipar

si completare: nici pe pitesti rm vilcea nu am depasit 150 pe unele portiuni, dar nici acolo nu ma consider agresiv, am mers doar mai repede si atit, sincer vorbind
Ultima oară modificat Vin 01-Sep-2006 12:18 de către khan, modificat 1 dată în total.
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- florin_budea
- pasionat
6,1 mixt, cu AC, merg normal (2000 ture si peste, cam 40% urban).
Am folosit acu' 2 saptamani solutia de curatat injectoare si la urmatorul plin guess what! autonomie 1000 km (afisaj vreme de vreo 50 km, nu cateva secunde)...deci se pare ca i-a facut bine, de motor nu ma pot pronunta daca e mai linistit/fericit ca nu-l mai aud
oricum se infige! (atunci cand ii bag NOS-ul, vorba lui adytzu
).
OFFFF, au dat drumul la podu' grant
Am folosit acu' 2 saptamani solutia de curatat injectoare si la urmatorul plin guess what! autonomie 1000 km (afisaj vreme de vreo 50 km, nu cateva secunde)...deci se pare ca i-a facut bine, de motor nu ma pot pronunta daca e mai linistit/fericit ca nu-l mai aud

OFFFF, au dat drumul la podu' grant

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- gabi caragea
- pasionat
- gabi caragea
- pasionat
Re: consum
jjoonnyy scrie:cam asa si la mine.... mers batraneste - cam 12,5 in oras. in afara cam 7,2 la 130-140km/h. Poate e de vina si cutia automata.
masina din semnatura ta consuma asa??
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
- gabi caragea
- pasionat
- ancadogaru
- simpatizant
Salut,
am si eu o nelamirire de cum calculeaza computerul de bord consumul mediu...
Este consumul de cand am masina? E vreo posibilitate sa imi zica pe o anumita distanta consumul (sa zicem ca fac un drum Buc-Bv)? sau trebuie sa-l fac singura cu hartia si creionul? Daca resetez km partiali influenteaza cu ceva?
am si eu o nelamirire de cum calculeaza computerul de bord consumul mediu...
Este consumul de cand am masina? E vreo posibilitate sa imi zica pe o anumita distanta consumul (sa zicem ca fac un drum Buc-Bv)? sau trebuie sa-l fac singura cu hartia si creionul? Daca resetez km partiali influenteaza cu ceva?